Nem megyek el a szalagavatómra novemberben. Bunkóság?
Az osztalyban nincsenek barataim, mert a sulibol is csak egy baratom van, aki a pasim. Nem szimpik azok az emberek es nem akarok penteken delutan es szombaton delelott tancikalni es hallgatni a hulyesegeiket...
Csak ugye a pasim masik osztalyba jar es vele nem tancolhatok a beteg laba miatt. Mas fiuval pedig nem jo.
Feher ruhara nem akarok kiadni 25E ft-ot, mert valsag van itthon. Plusz a fodrasz, ballagasi ruha varratasa, fotos,terem berlese, tanctanar. Kb 60-75E ft lenne, aminek sokkal jobb helye van itthon mint egy unalmas estere elkokteni
A szalagot pedig oda tudjak nekem adni
Ennyire nem erzem jol magam abban az osztalyban.
Osztalytancnak a suliban az a lenyege, hogy a 100 kilos csajok is cicanaciban es melltartoban razzak magukat.
Most irhatjatok, hogy meg fogom banni, buta vagyok, de en tudom mit cselekszem. Egyszeruen velemenyekre vagyok kivancsi ami nem a fentebb irt 2 dologbol all.
Ha nem akarsz, nem mész...
Mindenki úgy zárja ki magát a közösségből, mentalitása, esze megköveteli.
Ha egyáltalán nem érdekel a közösség, miért érdekel, hogy bunkóság-e nem résztvenni a közösségi életükben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!