Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van valaki hasonló szituba? .

Szabina0329 kérdése:

Van valaki hasonló szituba? .

Figyelt kérdés
Páromnak van egy "nagy"lánya 12éves. El vált a lány anyjától a párom mert ő talált magának egy német faszit nem is ez a lényeg. Márciusba meg született a közös kislányunk is. Szülés elött egy nappal a nagyra rájött a féltékenység. Azt mondta nem a kislányal van baja hanem az apjával eltelt 8hónap azóta 0kontakt. Lehet hogy az anyja tömte tele a fejét. Az anyja szerint az apjához jönni veszélyes kb 20 perc gyalog fiuzni nem.!!!Ha találtkozunk a városba kb mint az idegenek. Nem köszön ránk se néz, mintha nem is ismerne. Véleményekre tapasztalatokra lennék kíváncsi
2018. nov. 5. 21:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem az anyja Tom te tele a fejet, hanem a 12 eves kislanyemar tud gondolkodni, hogy apucinak lett uj noje, a 9 honapos terhessegbol 8-at nem is latta az apjat. Vajon miert. Modorod szerint, kerdezo, neked van bajod a kislannyal, az exel es annak uj parjaval. Vered a feneked a foldhoz, pedig a szereplok nem fognak eltunni az eletedbol, mig apucival vagy. Erdekes az is, marcius ota mindez csak most zavar. En is kerdezem, hol a francba volt apuci eddig. Ja, veled.
2018. nov. 6. 09:16
 12/16 A kérdező kommentje:
Kedves 8as nem miattam váltak el hanem egy gazdag németért,még az elött mielött én lettem volna
2018. nov. 7. 07:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem 8as hanem 11es bocsánat
2018. nov. 7. 07:13
 14/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem is irtam, hogy miattad, kerdezo. Olvasd el meg egyszer.
2018. nov. 7. 07:43
 15/16 anonim ***** válasza:
72%

Ha az én válaszom 0%-osan volt hasznos számodra, hogyan oldhatnád meg a két gyerek kapcsolatát egymással, az apával majd veled...akkor egyértelműen és legfőképp számomra az derül ki, hogy pontosan csak te tehetsz erről a helyzetről.

Az meg 100% számodra, hogy az apa hogy engedte?!?! Vicc.

Te is elmehetsz bármikor a nagylányért, ha igazán szeretnéd, nem idegen számodra, régóta ismered, ha megfelelően álltál volna hozzá valaha is, vagy normális kapcsolatod lett volna egy percig is előtte vele, de számomra az derül ki, hogy pont miattad van ez az egész helyzet.

Ha elfogadom valakinek a gyerekét, teszek érte, hogy jól érezze magát velem. Próbálom megismerni, örömet szerezni neki, ahol csak tudok. Akkor is ha elutasítás jön tőle eleinte.

Nem az apa feladata ez.

Te választottad őt csomagban gyerekkel.

Ő hozzá tartozik. Te pont leválasztani akarod, nem a részeként kezelni.

Hogy?!?! Gondolom főállásban dolgozik. Oda is fizet, titeket is eltart. Örül, ha lyuk van a fenekén.

Ha nálam érkezne egy ilyen helyzetben kistestvér bevonnám a nagyot már a pocakban a növekedésbe is, lássa, kövesse, érezze, hogy mozog. Elmondanám neki mennyire értékes egy jó testvéri kapcsolat az életben. Megkértem volna, hogy jöjjön el velem vásárolni a picinek, válasszon ő ruhákat neki. Rendezzük be együtt a baba szobát és természetesen neki is tartanék nálunk saját külön szobát ugyanígy, amit ő rendez be, velem. Közösen fessük ki. Stb.

De ehhez vagy az intelligenciád nem volt meg, vagy az akaratod. Mindegy melyik. Elég nagy baj.

Erről kizárólag te tehetsz, szegény gyerekek. Direkt elmartad az apját is.

Az apa se, de a nagyobb gyerek se tehet erről csakis kizárólag te. Ha arra fognád, hogy az anyja nem engedi... Hozzád én se engedném ilyen hozzáállással. Ami neked van.

Gratulálok. Nagyon jól forgatod a köpönyeget.

Pontozz le nyugodtan újra. Ettől még rossz anya vagy. A kicsinek sem tesz jót mindez. De csináld így nyugodtan. Előbb utóbb kiderül milyen ember vagy valójában.

Mindkét gyereket sajnálom és az apát is, hogy nem veszi észre milyen kígyót melenget.

De nyugodj meg. Belőled van több.

Felháborító...

2018. nov. 7. 09:02
 16/16 anonim ***** válasza:
54%
#15 egyetértek viszont abban nem hogy az apa nem hibás. Ha szereti a gyerekét akkor nem hagyta volna hogy ez történjen.
2018. nov. 7. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!