Miért nem zavar ez a családban senkit rajam kívűl?
El tudom képzelni, elég szar érzés lehet neked ilyenkor.
De hogy miért nem randizik... még nincs túl az előzőn, szerintem jobb, ha egyelőre nem ismerkedik, úgyis csak pótlékot vagy lelki szemetest keresne.
Empatiából nem sok jutott Kérdező! Hagyd békén, megviselte a szakítás, teljesen normális a viselkedése (nyilván a bulimiát leszámitva értem).
Neked láthatóan nem volt még kapcsolatod. Azért nem randizik mert az normál esetben nem megy azonnal szakítás utan.
Hajajj, kérdező... Baja van, tényleg hagyd, nem mindenki annyira penge, hogy azonnal felálljon, viszont ha a szüleid nem bánják, hogy hazajött, akkor fogadd el.
Miért nem randizik... Nos, ez nem mindenkinél megy így, hogy még fáj a szakítás, de már mással mosolygunk és kavarunk... (Mondom ezt így, hogy sosem fájt nekem szakítás, de empatikus vagyok.)
Azt tökéletesen megértem, hogy nem akar egyedül lenni akkor sem, ha nem mozdul ki veletek. Laktál már egyedül, magányosan? Ég és föld egyedül lenni egy helyen, illetve a régi otthonodban, ahol a családtagok ott szöszölnek a másik szobában. Úgy én sem érzem magam egyedül, még ha nem is szólok senkihez és nem akarok kimozdulni.
Most szakított. Ez teljesen normális, ahogy viselkedik. Minden szakítás után van "gyász időszak". Épp azt látod rajta.
Próbálj vele megértő lenni, hiszen a testvéred. Szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!