Miért nem zavar ez a családban senkit rajam kívűl?
5 eves kapcsolatot kb 5 honap kiheverni. Gyaszolja a parkapcsolatat. O igy eli meg. Ha ket honap utan se kezd tarsasagibb eletet elni, akkor emlitsd neki hogy depresszios es elmehetne szakemberhez. Deig turelem.
Szakitasok utan en is ilyen voltam. A tarsasag kell az ugy ertendo, hohy valakik mozogjanak korulotte, de hagyjak szepen bekuckozni. Kicsit tobb ido kellhet neki mig vegre elmegy veletek valahova. Azert ne szokjatok le arrol, hohy hivjatok. Anyukadek lehet tobbet tudnak a benne zajlo lelki folyamatokro es azett nem zavarja oket, hogy csak otthon elvan.
Mondjuk ha a hazimunkaban sem segit semmit, akkor azert abba bele kellene vonni, az amugy is jot tesz a tovabblepesnek. (Elfoglalatsag, ami megmozgat es kicsit visszarazza a valosagba, amugy takaritas kozben is lehet zenet hallgatni es sirdogalni is.)
Van egy olyan érzésem, hogy még nem éltél egyedül, de hosszabb párkapcsolatod sem volt.
A "nem akar egyedül lenni" ilyenkor azt jelenti, hogy mások jelenlétére vágyik, rosszul viselné, ha egy sötét, üres lakásba kéne hazamenni, ahol ráadásul sok minden a volt párjára és a kapcsolatukra emlékezteti. Csak azt szeretné, hogy mozgás, élet legyen körülötte, egy védett helyre vágyik.
És azért pityereg, mert még gyászolja a kapcsolatát. Ez el fog múlni, bár a bulimia nem poén, úgyhogy még egy ok, amiért jobb, ha vannak körülötte emberek.
Igazság szerint ez a szüleimet nem kifejezetten érdekli csak engem piszkálnak, amiért “nem foglalkozom vele”. Foglalkozzanak vele ők...
Sajnos takarítónőnk van és mikor az ezt a kérdést látva felvetettem anyukámnak, hogy akkor addig amíg itt van a célból, hogy elterelje a gondolatait miért nem takarít ő, egyből veszekedni kezdett, hogy “miért akarok én ártani a hugomnak”...
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Anyukádat azért érdekli, csak nem tudjátok ki hány éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!