Gyűlölöm a hugomat. Mit tegyek?
A hugom 0-24-ben orditozik, énekel, bele pofázik a magánéletembe, számonkér, rám szól, rendetlenséget csinál stb...
Olyan mint egy határtúli paraszt lány, úgy becezi a szuleimet hogy haverok, meg stb...
Nagyon irritál, csak a rosszat csinálja, gondolkodtam azon, hogy 18 év alatt lehetne-e máshol laknom..annyira rossz a helyzet..Szüleimet meg nem érdekli, hogy a kislány épp hogy rontja el másnak az idegeit, életét..
egyszerűen nem birom ki ..
(13 éves)
Ehmm, honnan tudod, hogy a kérdező fiú? :'DD
Nem említette sehol
Beszélj anyádékkal, legyen privát szférád.
Beszélj vele.
Ja, amúgy lehet ez a gyerekesség ilyen családi vonás, a "határtúli paraszt lány"-ra reflektálva. Szép volt.
1. nincs saját szobád?
2. nagymama, unokatesó, akiknél lehetnél az idő nagy részében? nagymama még ha jóban vagytok biztos be is fogadna meg aludni is lehet nála. én rengetegszer aludtam náluk.
3. hány éves vagy? ha nemsoká 18 akkor gondolj arra hogy hamarosan elköltözhetsz, lehet saját életed, és ha úgy akarod soha többet látnod se kell (de amúgy tényleg meg fog változni)
4. én is gyűlöltem (még mindig) a húgomat. amikor még 18 alatt voltam és együtt kellett lakunk, egyszerűen nem vettem róla tudomást, csinálhatott vagy mondhatott bármit. egy idő után megunta. ezt is tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!