Gyűlölöm a tesómat?
Jol meg kell p. csazni azt akkor befogja :D tapasztalat
#justkistesothings
"felbasz" - Talán nem ilyen stílusban kéne beszélni vele...
"turkal a telomba" - Miért vagy olyan amatőr, hogy hagyod? Miért nem véded le jelszóval a magánéleti dolgaidat?
"senki sem szeret" - A szüleitek hogy reagálnak, amikor ilyeneket mond?
"bant hogy így mi lesz velunk felnőtt korunkban?" - Amíg ezen filózol, addig van rá esély, hogy addigra benő a fejetek lágya. :)
Nem tudom ki, hogy van vele, de szerintem egyáltalán nem biztos, hogy a húgoddal van a probléma.
Foglalkoztál már úgy valaha vele? Ha nem, akkor bár nem helyes az, amit csinál, de azért érthető szerintem. Ha pedig igen, akkor a szüleid nevelték félre őt. Nekem ez a véleményem, lehet lepontozni.
Ignoráld. De komolyan. Csak simán tegyél úgy, mintha nem létezne. Az üvöltözéssel nem mész semmire, csak megadod neki amit akar, tetszeleghet az áldozat szerepében. Az én húgom is pont ugyan ezt csinálta, és látod a válaszokat is, ha megvédenéd magad, akkor te vagy a hülye. Azzal, ha nem veszel róla tudomást, nagyon fel fogod idegesíteni és még agresszívebb lesz, de ha te higgadt maradsz, akkor nem tudnak majd rajtad fogást találni. Nem egyszerű, de nagyon megéri.
A telefonodon legyen jelszó, a cuccaidat meg zárd el.
Hogy később mi lesz? Én nem beszélek vele. Nem keresem elmebeteg, agresszív emberek társaságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!