Ti hogyan tennétek a helyemben?
A testvérm gyerekeiről van szó. Ha ezt megteszem a családom jelen esetben pl anyukám nagyon megbántom. Holott mindenki tudja, hogy baj van. Óvónő is jelezte ezt már bőven és soha senkit semmit nem tett. Folyamatos a veszekedés fizikális bántalmazásokról is szó van ezekről persze a legtöbbet az ott lakók tudnak mesélni. Volt már olyan, hogy a közvetlen környezetnek is jelezték ezt. Ilyenkor mit lehetne tenni ? Más ötletem nincsen Velem is volt, hogy erőszakos
Illetve csak volt a testvérem számomra. Itthon leművelt fizikai agressziót velem szemben... Rendőrséget is kihívtam persze mire kiértek hűlt helye maradt … A legrosszabb az egészben hogy anyu vagy 40x elmondta itt többet nem iszol stb... Erre tegnapi nap tetőzött a dolog, feljött (holott eddig ez tiltott volt) és ennek ellenére anyu itatta borral. Meg is lett az eredménye. Direkt becsuktam a szobaajtót még a kommunikációt is kerülve. Erre a pia után semmivel és senkivel sem törődve beront hozzám. Persze kizavartam volna de ilyeneket leszar. Elvileg csak rá akart gyújtani.
Igazából anyut okolom ez miatt mert ezzel ő teremtette meg a helyzetet a balhéra... Tesóm bezzeg tiltja anyut az unokáitól már vagy fél éve. A helyzet itthon kb 2 hónapja durvult el... Volt hogy egyedül voltunk itthon abból rendezte a balhét, hogy anyut elment a Balatonra barátnőjével és késői busszal jönnek haza. Ebből az lett, hogy az alkarom annyira megtekerte, hogy beduzzadt az alkarom egy
Sajnos valamit tennem kell, mert anyu a fellegekben van ködfolt... Azt hiszi tudja szabályozni.... Szerinte ha napi 1 üveg bort megiszik az semmi (ezt rendszeresen adja is neki)
Rádásul a tegnapi balhé óta anyám szó szerint szemétnek nevezett....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!