Több év tàvlatából meg tudnátok birkózni azzal a paradoxonnal, hogy meglátogasd az intézetben az egyik testvéredet, aki megölte a másik testvéredet?
Hát ez így érdekes kérdés.
H józan beszámítható emberként tette volna egyértelmű hogy gyűlölném de.... így nem tudom ,egyrészről tudom mit tett de másrészről annyira beteg hogy nem érti ennek a súlyát, ahogy mondod nem is volt magánál, ez kb olyan lehet mintha egyik reggel arra ébrednél hogy alvajárás közben megöltél valakit. Nem hiszem hogy meg tudnék bocsátani neki teljesen de tulajdonképpen itt ő is segítségre szorul.
Engem az érdekelne , a betegsége mikor derült ki ? A tragédia előtt ? Tudtátok hogy ön,-köz veszélyes lehet ?
Egyébként én nem állnám meg , higy legalább 1 x ne láthassam ..Itt a gyűlölet , harag nem segít ... azt kell tudomásul venni , aki a gyilkosságot elkövette az NEM a testvéred volt .. nem tudta mit és KI ellen tesz !
Nekem hogy ezzel a tragédiával együtt tudjak élni , szükségem lenne arra ... hogy legalább egyszer lathassam .. az orvosaival beszéljek .. és tudjam , ott biztos helyen van az intézetben .
Nem a testvéred volt aki megölte az öccsét, hanem a skrizofrenia.
Olyan elváltozásokat produkált a nővéred elméjeben, amik miatt a nővéred egy eszközként ölte meg az öccsét.
Sírtam e kérdés olvasása alatt. Az öcséd miatt, a nővéred miatt.
Őt tényleg ne hibáztasd, nem tehet róla.
A nővéred már az öcséd előtt "meghalt".
Tudom, ezt nagyon nehéz felfogni, megpróbálom példával szemléltetni.
Van egy gagyi film, a Burok. A lényege az, hogy űrlények elfoglalják az emberek testét, és ők többet nem tudnak magukról. A novereddel ugyan ez a helyzet.
Valószínűleg sohasem fog meggyógyulni. Azaz a nővéred meghalt. Már csak a teste és. A szemelyisege foszlanyai vannak a skrizofrenia börtönében.
Tulajdonképpen nem kell neki megbocsatanod, mert nincs mit. Maximum a kórképre lehetsz duhos, és a genetikai fogékonyságára... Ami nem az ő hibájából van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!