Miért fáj ennyire?
A szüleim elváltak, egyke vagyok. Anyámnak volt egy csávója, akivel összejött több év után egy kisbaba, aki pár hét után el is ment. Nekem évek óta vágyam volt egy tesó, amikor kiderült, hogy lesz, fel sem bírtam fogni, ezért csak annyit mondtam, hogy: "jó". Amikor elment, nem igazán hatott meg, mert mondták, hogy lesz még egy. De nem lett. Azóta a sírás fog el, amikor pl: meglátok egy testvérpárt az utcán, vagy látok egy olyan gyereket, akinek az anyja terhes... Volt olyan, hogy az egyik volt osztálytársamnak nekimentem csak mert kistesója született... Olyan is volt,hogy a bevásárlóközpont közepén kezdtem el sírni, mert láttam egy velem egyidős lányt, akinek terhes volt az anyja.. Az a baj, hogy ezt a dolgot senkivel sem oszthatom meg. Anyám hülyének néz amiért "egy olyan dologért sírok, ami lehet, hogy soha nem is létezett (3 pozitív teszt után).
Apámnak nem mondom el,mert kiakadna.
Más meg nincs...
Tud valaki valami jó tanácsot, amivel könnyen túlléphetek ezen?
1. lesz majd sajat gyereked egyszer, kisbabad
2. valamelyik rokonodnak lesz es azzal is jatszhatsz, unokateso
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!