Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit kezdhjek az undorítóan...

Mit kezdhjek az undorítóan gonosz bátyámmal?

Figyelt kérdés

Bármi kis hibát vétek, gúnyosan kiröhög, és hatalmasakat túlozva meséli el a "barátainak." Bármit csinálok rokonságnak mindd elmondja szintén túlozva én meg csak ülök egy helyben és nézek ki a fejemből. Most már azt fogom csinálni, hogyha a család meg az unokatesómékhoz, oda én nem megyek. Mai nap nagymamámnál voltunk és volt valami amit nem akarok kifejteni. Alig tudtam visszafogni a sírást és aztán kitört belőlem egy olyan, hogy képtelen voltam sírni . Aztán hazajöttem. Természetesen a bátyám is hazajött később... rosszul leszek ha rágondolok, hogy még találkozok vele. félek attól hogy megint megaláz. és ez most elég betegen hangzik, de boldogabb leszek, ha elképzelem ahogy meghal :) .

egyébként hányingerem van a személyiségétől is. jah és azt kihagytam, hogy mindig megver engem, szüleim meg nem tesznek semmit, mert olyan erős ez a f@s zarcú. most már olyan életkorban van, hogy fel lehet jelenteni. és ami a legdurvább, hogy egyébknt nincsenek barátai, de ezt nem részletezem. meg ma azt mondta, hogy tutit híd alatt fogok lakni meg hogy anyám fog eltartani sbt. tudjátok azok a dolgok amik ilyen szemét embernél esélyesek.

gyűlölöm őt, úgy ahogy van és soha nem fogok rá testvérként tekinteni SOHA. valami tanács, hogy hogyan próbáljam elviselni?

2018. aug. 26. 14:40
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ha megver akkor jelentsd fel
2020. júl. 3. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!