Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Öcsém már nagyon terrorizál....

Öcsém már nagyon terrorizál. Anya nem segit. Mit tegyek? SOS!?

Figyelt kérdés
Segitsés. Ez már terror.

2018. aug. 24. 21:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod kifejteni, akkor mi sem tudunk hasznos választ adni. A te érdekedben inkább tedd meg, amint alkalmad lesz rá. A leírásodból nem valami hétköznapi veszekedésnek tűnik.
2018. aug. 24. 21:32
 12/15 A kérdező kommentje:

Megpróbálom kifejteni.

Nagyon sokszór ok nélkül csinálja ezt, és söt mi több. Anya nem mindig segit. Na de ma pl nem tudom mit csináltam, üvöltötte azt hogy "húzzál be innen". Van mikor eröszakal akar elvenni tölem bármit. De mikor elsétálok próbálja elvenni tölem. Persze nem hagyom magam. Külön szobába lakunk, de ennek ellenére is történik ez. Ennél jobban nem tudom kifejteni.

2018. aug. 24. 21:44
 13/15 A kérdező kommentje:
Már én terrorizálom azóta. (Megvertem)
2018. aug. 25. 09:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Ideje volt...
2018. aug. 25. 14:14
 15/15 HaEv ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ahogy elnézem, eléggé sok érzelem és düh van ebben az ügyben.

Apa? Az nincs, ha jól értem.

Nos, hát a verekedéssel légy óvatos, de ha tényleg ekkora hisztigép, hát nem árt, ha egy kis ellenállásba ütközik.

2018. aug. 25. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!