Az van hogy18 mar vagy 80 kg sokat edz és gyúr, most 12 - es , én 19 éves vagyok vekony 60 kg Egyetemre jarok , mindig piszkal minden dologgal , beszólogat , szószerint nem hagy élni mit csinaljak? (szülőket mellőzzük)
Ne mellőzzük a szülőket, mert ez egyérészt az ő felelősségük volna, másrészt az ő nevelésük eredménye.
Kérj apádtól segítséget, ill. tanuld meg magadat megvédeni. A verbális agresszióra nyugodtan lehet verbális agresszióval válaszolni - pláne egy elvileg okos lánynak! -, a fizikainál peidg tessék segítésget kérni. Akár rendőrt is hívhatsz rá, ha bántalmazni merészel.
2015. dec. 26. 20:13
2/9 anonim válasza:
haha vigyázz megver!
2015. dec. 26. 20:13
3/9 A kérdező kommentje:
fiu vagyok .... amugy de en nem vagyok ilyen bodybilder
2015. dec. 26. 20:16
4/9 anonim válasza:
" Terrorizàl" ? Ez egy eléggé " durva " szó, ami nem biztos, hogy igaz arra amit a Testvéred Csinàl! Mivel a " piszkàl minden dologgal" beszólogat " nem él hagyni " nem biztos, hogy éppen azt jelenti Terrorban tart. Kifejted ezt egy kicsit pontosabban? Hozakodnàl elő példàkkal?
- Zsarol?
- Megvezet?
- Fizikai Bàntalmazàs?
- Megalàzott valamikor?
- Fenyegetett?
Biztos, hogy nem csak Civakodàsról van szó?
Ha komoly a helyzet akkor Kitartàs!!!!
És kérlek ne vedd " soraimat " ellenségeskedésnek" csak Kívàncsi vagyok! :)
2015. dec. 26. 20:17
5/9 anonim válasza:
Fujd le paprika spay-el. :P Vagy zuzzal ra sokkoloval. Vagy keverj partydrogot a italaba aztan dugj fel egy gumicsirket jelzeserteuen a seggebe, miutan kiutotte magat.
2015. dec. 26. 20:19
6/9 anonim válasza:
Trollkodott valaki? "beszólogat , szószerint nem hagy élni mit csinaljak?" Innen tényleg nem lehet sokat megtudni...
2015. dec. 26. 20:25
7/9 anonim válasza:
Ne haragudj kedves kerdezo, de ha a legkisebb cikizesre is igy reagalsz, hogy "takarodjon a noi nemi szervbe..." akkor nem birom egyertelmuen azt gondolni, hogy te csak es kizarolag aldozat vagy a tortenetedben...:/
2015. dec. 26. 20:29
8/9 A kérdező kommentje:
Basszus nekem ne szóljon be bántottam kérdeztem v mit o meg jon a droggal? Istenem nem kell provokálni , érdekes más tudott teljesen normálisan irni
2015. dec. 26. 20:53
9/9 anonim válasza:
nem tudom , talán üsd meg gyengébben a fejét és békén hagy az én tesóm ezt csinálja velem és működik (de lehet ez azért mert én lány vagyok) Szóval kicsit vágd fejbe(persze ne erősen!!)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!