Hogyan állítsam le a 13 éves öcsémet? Folyamatosan fingik és böfög és szerintem engem akar idegesíteni.
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok van egy öcsém aki 13 éves és nagyon gonoszul viselkedik. Egyfolytában fingik meg böfög volt hogy direkt a képembe böfögött.
Hogyan állítsam le, hogyan állhatnék bosszút?
Nah???
2018. aug. 5. 14:18
42/46 anonim válasza:
#41 én is kerestem ezt a videót, de nem találtam meg, köszi, hogy bedobtad ide 🙏🙏🙏
43/46 A kérdező kommentje:
De vicces ez a videó. A nő azt hiszi hogy üres szobába ment be és ott fingadozik nagyokat később megfordul és észreveszi hogy ott van egy férfi aki majdnem elájul az illattól.
Ember vannak még ilyen videók??
2018. aug. 8. 23:15
44/46 anonim válasza:
Mit sírsz b*szod, 18 leszel, viselkedj is úgy.
Mondd neki hogy zavar. Ha nem fogja fel, akkor egyél egy nagy tál babfőzeléket, fingjál a képébe, szarj egy nagyot és ne húzd le, szólj a szüleidnek, vagy menj be a szobádba.
45/46 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok ilyen gusztustalan. 😀
2018. aug. 9. 00:24
46/46 anonim válasza:
A bofoges az valóban irritáló (különösen ha a kèpedbe nyomja) de a puki az jobb🥰🥰🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!