Hogyan állítsam le a 13 éves öcsémet? Folyamatosan fingik és böfög és szerintem engem akar idegesíteni.
18 éves lány vagyok van egy öcsém aki 13 éves és nagyon gonoszul viselkedik. Egyfolytában fingik meg böfög volt hogy direkt a képembe böfögött.
Hogyan állítsam le, hogyan állhatnék bosszút?
Nah???
Kezdjük ott hogy de igen, következő hónapban szeptember elején leszek 18 éves igy már annyinak mondom magam. Én mindig is fujjogtam a fiúkra, szörnyen éretlenek stb.
Mi lányok jobbak vagyunk, okosabbak, örülök hogy lánynak születtem. Már az óvodában is csufoltuk a fiúkat a barátnőimmel ezt mondtuk nekik: fiúk, fiúk, lukas a gatyátok... 😂
Meg azt is mondtuk nekik általános suli 7.osztályban hogy ti fiúk még biztos a macival alszotok éjszaka, meg megaláztuk őket. 😋😋
Amugy jelenleg iskolába járok, most nyári szünetemet töltöm ezért van időm. A következő 5 évben még biztos iskolás leszek, nem termezem korán abbahagyni. 😀
18 vagyok csak minél tovább szeretnék tanulni, mert így jobban eltudok helyezkedni majd a későbbiekben.
Téged molesztáltak gyerekkorodban? Vagy miért utálod ennyire az összes hímneműt? Miért gondolod, hogy az anyagcseréd bizonyos funkciói "igénytelenek"?
Ezt, mint nő a nőtől kérdezem.
Nem molesztáltak.
Nem utálom az anyagcseréimet.
Nincs bajom a hímneműekkel, csak az éretlen fiúk zavarnak. De pl. Az apámat szeretem, meg tetszik egy tanár a suliban és ők is férfiak. Jobbak mint az éretlen, hülyeségeket csináló fiú gyerekek.
Mint már irtam nem vagyok olyan gusztustalan mint ő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!