Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan állítsam le a 13 éves...

Hogyan állítsam le a 13 éves öcsémet? Folyamatosan fingik és böfög és szerintem engem akar idegesíteni.

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok van egy öcsém aki 13 éves és nagyon gonoszul viselkedik. Egyfolytában fingik meg böfög volt hogy direkt a képembe böfögött.

Hogyan állítsam le, hogyan állhatnék bosszút?

Nah???

2018. aug. 5. 14:18
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

Kezdjük ott hogy de igen, következő hónapban szeptember elején leszek 18 éves igy már annyinak mondom magam. Én mindig is fujjogtam a fiúkra, szörnyen éretlenek stb.

Mi lányok jobbak vagyunk, okosabbak, örülök hogy lánynak születtem. Már az óvodában is csufoltuk a fiúkat a barátnőimmel ezt mondtuk nekik: fiúk, fiúk, lukas a gatyátok... 😂

Meg azt is mondtuk nekik általános suli 7.osztályban hogy ti fiúk még biztos a macival alszotok éjszaka, meg megaláztuk őket. 😋😋

Amugy jelenleg iskolába járok, most nyári szünetemet töltöm ezért van időm. A következő 5 évben még biztos iskolás leszek, nem termezem korán abbahagyni. 😀

2018. aug. 7. 13:26
 32/46 anonim válasza:
69%
Verd ki a farkát.
2018. aug. 7. 19:57
 33/46 anonim ***** válasza:
77%
Ennél beképzeltebb nem is lehetnél. És azzal, hogy csúfoltad, megaláztad a fiúkat nem vagy jobb. Te egy igazi hárpia vagy. És szerintem ha bármit csinálsz az öcséddel még jobban rád fog szálni, de meg is érdemled. És még öt évig iskolába jársz? Akkor te most 13 éves vagy vagy pedig sokat buktál. És az iskola egyáltalán nem egyenlő az egyetemmel. És úgy is, ennyi ésszel legfeljebb okleveles hárpia lehetsz.
2018. aug. 7. 20:56
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Na meg FIATAL LÁNY vagy? Mindjárt 18 vagy de még lánynak is fiatal? Akkor még csecsemő vagy?
2018. aug. 7. 21:02
 35/46 A kérdező kommentje:

18 vagyok csak minél tovább szeretnék tanulni, mert így jobban eltudok helyezkedni majd a későbbiekben.

2018. aug. 7. 21:21
 36/46 anonim ***** válasza:
73%

Téged molesztáltak gyerekkorodban? Vagy miért utálod ennyire az összes hímneműt? Miért gondolod, hogy az anyagcseréd bizonyos funkciói "igénytelenek"?

Ezt, mint nő a nőtől kérdezem.

2018. aug. 8. 12:42
 37/46 A kérdező kommentje:

Nem molesztáltak.

Nem utálom az anyagcseréimet.

Nincs bajom a hímneműekkel, csak az éretlen fiúk zavarnak. De pl. Az apámat szeretem, meg tetszik egy tanár a suliban és ők is férfiak. Jobbak mint az éretlen, hülyeségeket csináló fiú gyerekek.

2018. aug. 8. 19:01
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
A hozzaszólásaid alapjan, nehez elhinni, hogy nem csak egy "mezei troll" vagy a sok közül.
2018. aug. 8. 20:37
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha megsem es mindenáron bosszút akarsz allni, akkor megiscsak szállj le a magas lóról és a "saját fegyvereivel harcolj ellene...
2018. aug. 8. 20:42
 40/46 A kérdező kommentje:

Mint már irtam nem vagyok olyan gusztustalan mint ő

2018. aug. 8. 20:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!