Hogyan állítsam le a 13 éves öcsémet? Folyamatosan fingik és böfög és szerintem engem akar idegesíteni.
18 éves lány vagyok van egy öcsém aki 13 éves és nagyon gonoszul viselkedik. Egyfolytában fingik meg böfög volt hogy direkt a képembe böfögött.
Hogyan állítsam le, hogyan állhatnék bosszút?
Nah???
"Másodjára is irom hogy lány vagyok, mi lányok különbek vagyunk a dinka, gusztustalan fiúktól. Az öcsém a fiú osztály társaival is szokott ilyeneket csinálni szerintem tőlük tanulja."
Én lány vagyok, és én is szoktam ilyen gusztustalan lenni itthon, sőt xDDD Nem mindegyik lány olyan mint te :'D
Amúgy én öcséim is ilyenek. Leszarom őket, csinálják xD
Nem vagyok felnőtt nő, fiatal lány vagyok. Ki mondta hogy megakarom nevelni??.?Xdd
Csak megakarom leckéztetni, bosszút állni. Te nagyokos 😂😂
Csunya vagy néni. 😋
16.os senki sem mondta hogy forró olajat akar onteni az öccsére.
Amugy meg nyugottan vágd pofán így nem viselkedhet veled!
Az én tesóm se tisztelt soha pedig 7 évvel idősebb vagyok, és ez tényleg nagyon idegesítő tud lenni felnőtt fejjel hogy téged nem tisztel egy szaros gyerek..
Már hálisten felnőtt valamennyire de még mindig nyomorék😂 de már nem csinál ilyeneket legalábbis velem és igenis neveld meg ha a szülei nem tették meg..
Az jutott eszembe hogy lehet magasról vizibombákat dobok a fejére.
Amugy meg nem érzem magam felnőttnek meg nem is ugy nézek ki.
"16.os senki sem mondta hogy forró olajat akar onteni az öccsére."
Így van.. Én biztos nem. Az egyik nem normális válaszoló írt ilyet. Azért nem gyilkossági tippeket kértem XD
Olyan sok hugyagyu van. 😂😂
Te mondod hm? Ti még egy egyszerű válaszra se tudtok normális dolgokat írni. 12 válaszból mind a 12 sületlenség.
👎👎👎👎👎
Dinkák vagytok meg suták 😝😝😝😝😓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!