Testvérem mindig használja, megeszi, megissza a dolgaimat az engedélyem nélkül. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Esetleg milyen ötlet lenne inni az ő üditőjéből és visszatölteni vízzel?2018. júl. 30. 17:06
1/15 A kérdező kommentje:
Ma reggel például sütit vettem magamnak és annak a nagy részét megette délutánra. És egyáltalán nem érzi bajnak ezt, de én hozzá nem nyúlhatok a cuccaihoz...
2018. júl. 30. 17:23
4/15 anonim válasza:
Hány évesek vagytok, miből veszed magadnak, ő mért nem vesz magának, a szüleitek mért nem vesznek mindkettőtöknek vagy akár te mért nem veszel neki? Ne bosszút álljál meg kiszúrj vele, hanem álljatok szóba egymással. Testvérek vagytok vagy mi.
5/15 anonim válasza:
Simán edd meg az övét, ha nem tetszik neki, verd meg. Tegyél egy csalipiát oda, amiben hashajtó van.
6/15 anonim válasza:
Én ezek után vennék magamnak valami finom sütit, vagy csinálnék valami finomnak tűnő szendvicset, aztán erős paprikát rejtenék el benne és beraknám a hűtőbe. Az itókái száját is bekenném paprikával. Vagy még olyan jutott eszembe, hogy pl. vennék egy csomag oreot, kikaparnám a belsejüket és fogkrémet töltenék belé.
A teába cukor helyett sót raknék.
Szerintem egy idő után abbahagyná a dolgaid lopkodását.
7/15 Metionin válasza:
Használd, edd meg és idd meg te is az ő dolgait. Talán rájön hogy nem túl jó érzés amikor a félretett süti egyszer csak eltűnt. Ha balhézik, közöld vele hogy amíg ő megeszi a tiédet, te is az övét.
8/15 acelsziv válasza:
Nyomd tele a kajáját hashajtóval.
9/15 anonim válasza:
Ezt akartam írni én is, tegyél bele hashajtót:)
10/15 anonim válasza:
Úr isten, komolyan ez egy ilyen ország, ahol ennyi gonosz ember él, és még büszkék is magukra? Szemet szemért, fogat fogért? Kétezer éve nem fejlődött az emberiség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!