Mit lehet tenni, ha a testvérem nem enged be a közös tulajdonú ingatlanba?
Rendőr és lakatos....
Kedves testvére ilyet nem tehet!
#2es vagyok;szüleink és nővérünk halála után,a lakóház 90%a az én tulajdonom volt,testvéreim nekem ajándékozták.
Bátyámnak 10% körüli.De eszembe se jutott volna soha hogy 'az én házam',vagy hogy kizárjam!
Felnött emberek lévén,leültünk és megbeszéltünk mindent.
A hagyatéki tárgyalás csak formaság.
Legközelebb vigyél pajszert, baltát, és verd le a lakatot.
Én sem értem az ilyet. Elindulsz 300 km-re úgy, hogy nem beszéled meg a testvéreddel?
Az a baj hogy van egy idióta bent a bárány kint a farkas törvény a magyar jogban ,ami védi azt aki illegálisan is de éppen bent bújik meg a lakóépületben.Nem lakoltatható ki és nem kötelezhető arra hogy beengedjen.Ezért szívnak a lakás bérbeadók is,ha nem fizet az aki bent van. Lehet pár évig pereskedni,de a rendőrség is ha kijön azt mondja hogy ha mutatsz bírósági végzést vagy igazolványt arról hogy az a bejelentett lakóhelyed ,akkor bemehetsz és ebben segítenek.Ha csak fele tulajdonjogod van akkor nem.
Ilyenkor van az hogy pajszerrel,viperával ,kigyúrt kopaszokkal, pitbullokkal kell odamenni és jobb belátásra bírni a kedves tesót.Sose voltunk jogállam, és nem is leszünk.
Közjegyző vagy önkormányzat személyivel ad felvilágositást a végrendeletről.
Ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!