Az öcsém állandóan csak játszik a számítógépen és ezeket a hülye mangákat nézi. Mikor fogja már abbahagyni?
Figyelt kérdés
15 éves. Ez nem egészséges, és a gimiben is ki fogják röhögni. Mi is mindig kiközösítettük ezeket a mangás arcokat. Én szeretném, hogy legyenek normális emberi kapcsolatai, ne csak ilyen nyomikkal foglalkozzon, meg kockuljon egész nap. Külföldiekkel beszélget a neten. Ami nem baj, had beszélje a nyelvet. De kissé aggasztó, hogy nem talál magának társaságot, aki nem a Föld másik oldalán él. Mit csináljak vele? Sajnos tudom, mennyire torz arcok voltak a suliban ezek a mangás körök, nem szeretném, hogy ilyenek között legyen.2018. júl. 17. 12:38
32/35 anonim válasza:
Én is nézek animéket, mégis vannak barátaim (animések és nem animések is). Az én testvéreim szerencsére nem ilyenek, mint te, és elfogadják ezt. Szerintem ne aggodj az öcsédért, biztos fog találni barátokat. Az pedig az ő dolga, hogy mit csinál a szabadidejében, nem a tiéd. 16/l
33/35 anonim válasza:
Hali!
Itt egy tizenöt éves, mangát olvasó lány beszél. Kiközösítettétek a mangás arcokat? Szerintem ez inkább titeket ír le. Az én osztályomban is vannak mangás arcok, semmi gond sincs. És ha ezt szereti?! Eltiltanád a hobbijától, csak mert neked nem tetszik? Ha olyan arcok közé keveredik, akiknél tényleg gond van(isznak, dohányoznak, füvetnek meg hasonlók) akkor oké. De ha számodra az is torz, hogy mondjuk elmegy MondoConra, vagy épp használ pár szót japánul, akkor nem értem.
Viszont szívesen megismerném az öcsédet. Komolyan, az én öcsém is kockul, meg nézi az animéket, olvassa a mangákat. Szíe joga, tegye. Barátaival teszi.
Üdv : egy lány a neten
34/35 anonim válasza:
Amiatt még neked kéne szégyellni magad, hogy kiközösítettétek a hasonlókat.Nem fogod fel, mennyi fájdalmat, szenvedést okoztál nekik.Engem más okból bántottak, mai napig iszom a levét...
35/35 anonim válasza:
A barátom játszik,és ugyanúgy néz ilyen mangákat vagy mifenéket. Pedig már bőven felnőtt. Pár éve már együtt vagyunk,normális,van munkája,barátai is,de neten is szokott beszélgetni külföldiekkel. Sőt,képzeld: együtt szoktunk játszani. Mindenki döntse el maga,hogy miben találja meg az örömét,és mivel kapcsolódik ki Senkit ne ítélj meg ez alapján.. főleg,hogy fiatal még,vagy kinövi,vagy így marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!