Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az öcsém állandóan csak...

Az öcsém állandóan csak játszik a számítógépen és ezeket a hülye mangákat nézi. Mikor fogja már abbahagyni?

Figyelt kérdés
15 éves. Ez nem egészséges, és a gimiben is ki fogják röhögni. Mi is mindig kiközösítettük ezeket a mangás arcokat. Én szeretném, hogy legyenek normális emberi kapcsolatai, ne csak ilyen nyomikkal foglalkozzon, meg kockuljon egész nap. Külföldiekkel beszélget a neten. Ami nem baj, had beszélje a nyelvet. De kissé aggasztó, hogy nem talál magának társaságot, aki nem a Föld másik oldalán él. Mit csináljak vele? Sajnos tudom, mennyire torz arcok voltak a suliban ezek a mangás körök, nem szeretném, hogy ilyenek között legyen.
2018. júl. 17. 12:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem inkább az olyanokkal van a baj mint te kérdező.

Abból ahogy fogalmazol úgy tűnik, hogy a minimális önértékelésedet arra alapozod, hogy az aktuális trendeknek megfelelően élj.

Ha valaki ettől eltér, azt lenézed/támadod, mert nem vagy képes felfogni, hogy vannak emberek, akik veled ellentétben találtak valamit az életben amit szeretnek, és nem csak abból áll a "személyiségük", hogy az aktuálisan népszerű dolgokat próbálják csinálni.

Kérdezd meg magadtól: mikor csináltál olyan dolgot utoljára, amit nem azért csináltál, mert népszerű volt?

2018. júl. 17. 15:17
 22/35 anonim ***** válasza:
97%

Először is az anime. A manga a képregény.

Másodszor meg miért lenne ezért nem normális? 25 éves nő vagyok, mai napig szívesen nézek animét, olvasok magát és van életem, van barátom és vannak barátaim is.

2018. júl. 17. 15:17
 23/35 anonim ***** válasza:
97%
miért nem vitted ki a Mondoconra hétvégén. akkor nem ült volna a gép előtt egész nap
2018. júl. 17. 15:18
 24/35 anonim ***** válasza:
98%
Hagyd békén, semmi közöd hozzá.Nem vagy jó testvér.
2018. júl. 17. 15:22
 25/35 anonim ***** válasza:
10%
a mangát olvasni kell mert képregényt jelent. te az animére gondolsz. tényleg elég gáz ha egy pali ezekre van rákattanva de most mit tehetsz. nyilván nem tilthatod el tőle vagy ilyesmi. bár a gépét éppen el lehet venni de azt se neked ha csak a nővére vagy. sajnos a kockaság nagyon jellemző a kisfiúkra szóval az meg lehetetlen hogy arról leszoktatod.. de amúgy mit érdekel? miért lenne muszáj "társaságot találnia"?? nem azért jár az ember iskolába tudtommal hogy jopofiskodjon meg haverkodjon hanem tanulni.
2018. júl. 17. 15:28
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

"Mi is mindig kiközösítettük ezeket a mangás arcokat."

Akkor igazán büszke lehetsz magadra. Ti aztán tényleg full jófejek vagytok, aki nem olyan, mint ti, azt kiközösítitek, kiröhögitek, kigúnyoljátok.

Inkább mangákat olvasnék 0-24-ben egyedül, minthogy ilyen gusztustalan, gerinctelen, felszínes, sekélyes patkány férgekkel barátkozzak, mint amilyen te vagy. Arra se lennél méltó, hogy a cipőmet beléd töröljem.

2018. júl. 17. 15:44
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kéredző!

Szánalmas nyomi vagy. Nem egészséges, hogy te akarod diktálni másnakm, hogyan élje az életét. Azzal péládul mi a fene bajod van, hogy a neten külföldiekkel beszélget?

Te vagy torz arc, örülök, hogy a testvéreim nem ilyenek, mint te. Gyík.

Ja igen: helyesen hadd beszélje a nyelvet.

2018. júl. 17. 15:51
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa én is megnéztem 200+ animét és még több mangát is olvastam,de nálunk értelmes emberek voltak az osztályba és nem emiatt ítélnek el valakit(lehet nektek nincs annyi eszetek).Sőt azon felül hogy nem közösítettek ki még barátaim is vannak és életem is lett.Ha nem lennél korlátolt idióta akkor az ilyen dolgok nem zavarnának.
2018. júl. 17. 16:02
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Van egy rossz hírem: a suliban ti voltatok 15 évesen kis beképzelt kiközösítős gyökerek, nem a mangás arcok hülyék. Ha neki ez a stílusa, barátkozzon velük. Nem mindenki ugyanolyan, mint te, és nem nálad van a Szent Grál, hogy mindenben neked legyen univerzálisan igazad.
2018. júl. 17. 16:04
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Először is grat, hogy bárkit is kiközösítettél csak azért mert más az érdeklődési köre mint az átlagnak.

Másrészt, én is mangás arc vagyok, kb 13 éves korom óta. Tele van a szobám mangákkal, rengeteg animét nézem, falom a könyveket Japánnal kapcsolatban.

És, normális felnőtt nő lettem, normális munkahellyel, normális baráti társasággal, normális párral. Soha nem közösítettek ki emiatt. Ez valami manapság trendi dolog? 26/N

2018. júl. 18. 06:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!