Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az öcsém állandóan csak...

Az öcsém állandóan csak játszik a számítógépen és ezeket a hülye mangákat nézi. Mikor fogja már abbahagyni?

Figyelt kérdés
15 éves. Ez nem egészséges, és a gimiben is ki fogják röhögni. Mi is mindig kiközösítettük ezeket a mangás arcokat. Én szeretném, hogy legyenek normális emberi kapcsolatai, ne csak ilyen nyomikkal foglalkozzon, meg kockuljon egész nap. Külföldiekkel beszélget a neten. Ami nem baj, had beszélje a nyelvet. De kissé aggasztó, hogy nem talál magának társaságot, aki nem a Föld másik oldalán él. Mit csináljak vele? Sajnos tudom, mennyire torz arcok voltak a suliban ezek a mangás körök, nem szeretném, hogy ilyenek között legyen.
2018. júl. 17. 12:38
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
98%
"mangásként" is lesznek barátaim ne aggódj miatta.
2018. júl. 17. 13:12
 12/35 anonim ***** válasza:
99%

A férjem 35 éves informatikus. Igazi kocka. Nincs olyan pc játék szerintem amiről legalább ne hallott volna,emellett animéket is néz. Egyáltalán nem egy lúzer, jó munkahelye van, és boldog,kiegyensúlyozott családi életünk,valamint barátokban sincs hiány.

Nem kell vele semmit csinálni.Ez egy hobbi.Lehet kinövi,lehet nem. Amúgy mi is mozogtunk az animés körökben,egyetlen egy iq nullát nem lehetett találni köztük.

2018. júl. 17. 13:12
 13/35 anonim ***** válasza:
98%

24 éves vagyok imádok kockulni. Kikapcsol teljesen munka után. Esténként nézek animéket.

Jelenten diplomás vagyok, dolgozok vannak barátaim és eletem is.

Bulizni meg nem szeretek és a nagy társaságokat sem szeretem.

2018. júl. 17. 13:20
 14/35 anonim ***** válasza:
92%
Tökéletesen jellemezted az öcséddel a mai gyerekek 70%-át, úgyhogy annyira nem kell odáig lenni.
2018. júl. 17. 13:57
 15/35 anonim ***** válasza:
98%
Én meg itt kockulok a gyékán. Engem ez kikapcsol. De kicsi off: árulja már el valaki, mi az a manga. Az animét tudom. Köszi!:)
2018. júl. 17. 13:57
 16/35 anonim ***** válasza:
98%
A manga igazából az animék képregény változata.
2018. júl. 17. 14:00
 17/35 anonim ***** válasza:
98%

Köszi szépen! Értékeltem a gyors választ.

Hagyd a tesód, nem fogják kiröhögni! Te is találj magadnak elfoglaltságot és mindjárt nem tűnik fel, mennyit mangázik. (Most már tudom, miről van szó.) :D

2018. júl. 17. 14:04
 18/35 anonim ***** válasza:
98%

Inkább veled van a baj, és nem csak azért mert te is benne voltál a kiközösítős dolgokban.

Az én osztályomban is van egy lány, gimiben. Imádja az animét, a mangát, és ezek mellett eléggé visszahúzódó. Mégse közösíti ki, vagy bunkózik vele senki. Vannak barátai is.

Az öcsédet nem kell félteni, meg fogja találni a saját társaságát. Az egyik tanárom például egy netes játékon ismerte meg a mostani feleségét.

Inkább legyen ilyen az öcséd, mint egy újabb lenyalt hajú páwa bármiféle érdeklődés vagy személyiség nélkül.

17/L

2018. júl. 17. 14:15
 19/35 anonim ***** válasza:
98%

"Sajnos tudom, mennyire torz arcok voltak a suliban ezek a mangás körök, nem szeretném, hogy ilyenek között legyen."

Már írtam, és mivel volt valaki oly kedves, hogy leírta, mi az a manga, akkor elmondanám, hogy anno mi meg képregényújságokat gyűjtöttünk és azokat olvastuk. Az is egyfajta kockulás, nem?

Mégis normális felnőtt lett belőlünk. Hidd el, nem ezen fog múlni a boldogsága. Mikor fog kinőne belőle? Van, aki soha. Nincs ezzel semmi baj.

2018. júl. 17. 14:26
 20/35 anonim ***** válasza:
98%

Én is szeretek mangákat olvani és animéket nézni. Ahelyett, hogy csak átkoznád az egészet, meg is nézhetnéd, hogy mi ez a "torz" dolog. Sorozatot nézni te is szeretsz, nem? Majdnem minden jó sorozatra jut 4-5 jó anime, ugyanis a japánok hetente kb. 40 új sorozatot bocsátanak a közönség elé. Nem epizódot. Nem évadot. SOROZATOT.

Rengeteg műfaj van, biztos te is megtalálnád a magadét. Csak vigyázz, ne járj úgy mint a húgom, aki az elején közölte, hogy "az anime az csak rajzfilm, és butaság", de most kis idő elteltével, látszik, hogy érdekelné, mindig rákérdez, hogy miről szól az amit aktuálisan nézek, fejből tudja majdnem az összes általam látottnak a sztoriját, de hogy ő nézze, azok után, hogy mindenek elhordta az animéket... túl nagy hozzá a büszkesége XD

2018. júl. 17. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!