Testvéreimmel közös osztatlan tulajdonú lakásom van. A lakást én lakom, ők már évek óta nem. Mikor nem vagyok itthon bejárnak és kutatnak a holmim között. Nekik itt nincs semmijük. Mivel tulajdonosok így kulcsot kell adnom nekik. Mit tegyek?
Furcsa egy család vagytok.
Én konkrétan tesóm lakásában lakom, (ő máshol lakik). De még soha nem ment be anélkül hogy otthon lettem volna. És ha áthívom mondjuk ebédre, hiába van kulcsa, akkor is csenget. Pedig az a lakás teljesen az övé, ott én vagyok az akinek amúgy semmi köze a lakáshoz.
De mivel neki most nincs rá szüksége így jelenleg mi lakunk benne párommal és a cicánkkal.
"Jó testvér vagy sem, öröklésbe minden embet kimutatja a foga fehérjét."
Azért elképesztő, hogy még te vagy felháborodva. Együtt örököltétek, és TE EGYEDÜL élvezed az egész örökséget. Ha valaki itt "kimutatta a foga fehérjét" az szerintem egyértelműen az, aki nem hajlandó kifizetni a testvérei részét, mert hát neki nincs pénze. Ki is ez? A gonosz tesók? Ja nem, te vagy az.
3-an vagyunk testvérek. Nálunk is hasonló lesz a szitu. Vagyis nem...
Jelenleg én élek a házba édesanyámmal és a férjemmel. Ha egyszer örökölni fogjuk a házat nem kérdés, hogy eladjuk és szét osztjuk. Nem várhatom el, hogy egy több milliós házat én kapjak meg, én lakjak benne, mert a két testvéremnek már van hol laknia. Az őket is ugyanúgy megilleti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!