Csak én reagálom túl?
Van egy ikertestvérem,16 éves lányok vagyunk.
Ha takaritani kell itthon nem segit mindig azt mondja hogy:
-nem vagyok rabszolga
-nem azért jöttem haza a suliból,hogy takaritsak
-minek csináljam meg ha te itt vagy és megcsinálod
Én meg mindig mondom neki,hogy mindenkinek ki kell venni a részét a házimunkából erre ő azt mondja,hogy én sütök (igen,valóban kb 2 hetente egyszer süt valamit)
Nekem kell folyton az egész házba feltakaritanom,vasalnom stb (amikor anya nincs itthon)ő meg telefonozgat
Ha meg valami nincs megcsinálva amit neki kellett volna mert megkérték rá én kapok hogy mért nincs megcsinálva nem erről volt szó
Ha szolok neki hogy ez igy nem mehet tovább én vagyok a b*nkó meg a szemét,hogy hagyjam szegény kislányt tudom milyen
Nekem meg már kezd elegem lenni ebből az egészből
Most én reagálom túl ezt az egészet vagy nem?
Hogyan tudnám rávenni hogy segitsen nekem
ismerős :D csak én fiú vagyok és én cseszek meg mindent itthon :D
sok mindent nem tudsz vele kezdeni, el van kényeztetve
Köszönöm a válaszokat :)
Az utolsó válaszoló ötlete nem is rossz :) lehet kiprobáljuk :)
Köszönöm a válaszokat
Mivel egy szobánk van tesómmal megpróbáltam hogy megcsinálom a fele szobát aztán az jött hogy ketten csináltuk csináljuk meg együtt (olyankor ő mindig az asztalán pakolászik míg be nem fejezem az egészet)
Ha meg csak a felét csinálom meg akkor amikor felsöpör az ágyam mellé söpri levágja a seprűt és azt mondja jól van az úgy és megy a dolgára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!