Van itt olyan akit a testvére nevelt fel? Veletek hogy bánt? Szeretett?
Figyelt kérdés
Van itt olyan? Hogyan viszonyult hozzátok?
Engem és a húgomat az idősebb bátyánk nevelt, a szüleink idősek voltak előbb az egyik halt meg aztán a másik.
A nagy tesónk mindig elutasító volt velünk és undok is és kicsit/nagyon zsarnok. Miért nem volt kedves? Miért nem az ma sem?
2018. jún. 26. 15:01
11/14 anonim válasza:
12-14 éves lehetett nagynéném mikor meghalt az anyjuk. Hát anyám érdekesen viselkedett vele. Mai napig ilyen, de velünk a saját gyerekeivel sem volt rendesebb.
12/14 anonim válasza:
Gondold magad a testvéred helyébe. Van egy munkád, életed... Aztán a nyakadba szakad hirtelen 2 gyerek, nevezetesen a testvéreid, akik miatt nem tudod úgy élni az életed, ahogy eddig akartad. Te se repesnél az örömtől.
Másrészt a szülő-gyerek kapcsolat más, mint a testvérek közötti.
13/14 anonim válasza:
Itt a szülőkre kell haragudni, de nagyon. Nem kellene idősen vállalni gyereket, mert végig kellene gondolni, hogy fel tudja-e nevelni tisztességesen. És pláne nem az idősebb testvér nyakára. Nekem 2 fiatalabb testvérem és állandóan vigyázni kellett rájuk már gyerekkoromban is. Utáltam!
14/14 anonim válasza:
Miután a szüleitek meghaltak ,neki szerintem nem csak az volt nehéz ,hogy titeket kellett nevelni hanem az is ,hogy ahogy neked is ugy neki is a szülei voltak.Szerintem nem jogos hogy haragszol rá emiatt mert felálldozta a fiatal korát (nem azt mondom hogy már nem fiatal) a pénzét arra ,hogy titeket eltartson.Ha nem szeretne titeket akkor berakott volna titeket intézetbe aztán ott nőttetek volna fel.Inkább legyetek hálásak neki ,hogy a körülményekhez képest ( ugye hogy a szüleitek meghaltak)eltartott titeket és helyet biztositott amég fel nem nőttetek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!