Van itt olyan akit a testvére nevelt fel? Veletek hogy bánt? Szeretett?
Van itt olyan? Hogyan viszonyult hozzátok?
Engem és a húgomat az idősebb bátyánk nevelt, a szüleink idősek voltak előbb az egyik halt meg aztán a másik.
A nagy tesónk mindig elutasító volt velünk és undok is és kicsit/nagyon zsarnok. Miért nem volt kedves? Miért nem az ma sem?
Szerintem is úgy érezte hogy rá volt kényszerítve a nevelő szerep, ez nem a ti hibátok de őt is meg tudom érteni, öcsém autista és lehet egész életében gondoskodni kell majd róla, 11 éves, a szüleim lassan 50, még max 20 évig tudnák őt ellátni aztán vagy nekem kell vagy én leszek a szemét g..i nővér hogy beadja egy otthonba a testvérét és miért nem dobja el az életét érte.
Bár még ki tudja milyen lesz felnőtt korára de kezdek félni.
megérteném de ez a kényszer törődés dolog a nevelésből egyszerűen kimaradt.
Csak a költségekkel foglalkozott. Alig várta, hogy középsulisok legyünk, mert akkor azt akarta, hogy távolabbit válasszunk, hogy kolisok legyünk és mi hallgattunk rá.
Mit nem értesz abban, hogy a háta közepére se kívánta a gyereknevelést, és így oldotta meg, hogy ti se kerüljetek intézetbe, de ő se kelljen, hogy teljesen feláldozza az életét?
Ha valakire haragudni akarsz, azok legyenek a szüleitek, akik nem gondoskodtak arról, hogy a haláluk esetén megfelelő helyre kerüljetek. Lehet, hogy a testvéred nagyon jó bátyátok lett volna, ha megmaradhat a testvér szerepében. Nem mindenki akar és nem is mindenki alkalmas arra, hogy akaratán kívül fiatal felnőttként két kisgyereket neveljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!