Mit tudok ez esetben tenni?
Mai napon nekem nincs iskola, mivel vizsgáztatnak a suliban.
Van egy 17 éves bátyám, aki a saját sulijában vizsgázott volna, ám de reggel azzal jött haza, hogy ő beteg lett.Az orvos természetesen kiírta.
Tegnap este elfogyott a tej és úgy volt, ha ma csak én leszek itthon, úgyhogy lementem a boltba tejért, mivel szerettem volna gabona pelyhet enni.
A gabona pelyhet igazából anya nekem vette mert én kértem, de mondtam a bátyámnak hogy egyen belőle nyugodtan.
Ugye én a saját pénzemből is vettem a tejet.(De ez igazából lényegtelen, nem halok bele ennyi pénzbe)
Aztán elkezdett nekem beszólni, hogy évente egyszer járok boltba (ami egyébként nem is igaz) aztán mondtam nrki, hogy ha ezt csinálja nem kap a gabona pehelyből, majd ezért kishíjján megütött, mert hogy én ilyet merek neki mondani.
És igazából nem is a tej és nem is a gabona pehely a lényeg...
Hanem az, hogy engem állandóan piszkál és beszól.
Mondtam neki, hogy látom nagyon beteg vagy...
Nevetgél, beszólogat, sőt még gépezik is és a haverjaival beszélget.
Sokszor csinál olyat is, hogy nem hagy békén, bejárkál a szobámba és direkt felidegesít.
Van amikor azt csinálja, hogy felidegesít én meg bemegyek a szobámba és bezárom az ajtóm és ő a saját kulcsával kinyitja az ajtóm és nem hagy békén.
Hiába beszélrk vele, hiába beszélek a szüleimmel többször is egyszerűen nem tudnak mit tenni, a bátyám meg élvezi ha idegesíthet.
És én ennek a dolognak véget akarok vetni, de fogalmam sincs mit tehetnék.
Unom hogy azt csinál amit akar és félelembe akar tartani.
Kérlek hasznos tanácsot adjatok, nagyon fontos lenne.
Előre is köszönöm!
16/L
17 éves, te 16. Ellenkező neműek. Szekál téged, nem egyedi ez az univerzumban, és nem ettől fog felborulni a rend. Nem hiszem a leírásodból, hogy téged tényleg "félelemben" tartanak.
Ha nem foglalkoznál vele abbahagyná, de mivel téged felidegesít, hát tovább csinálja.
Majd kinövitek. Ha mégis úgy érzed nagyon gáz lett a helyzet, akkor is csak annyit tudsz csinálni, hogy a szüleidnek szólsz rögvest. Egyszer ők is megunják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!