Szerintetek nem volt megalázó amit a bátyám mondott a haverja előtt rólam?
Hajnalba jöttek haza, kicsit ittasan, de azért nem voltak hót részegek. Én már aludtam, de felébredtem mikor megjöttek, és hallottam amit a másik szobába beszéltek. A következő hangzott el: a bátyám mondta, hogy ne csapjon nagy zajt, mert én már alszok és korán kelek. A haverja kérdezte, hogy hánykor kelek, a bátyám mondta, hogy 4-kor mert 6-ra megyek dolgozni. És kérdezte a haverja meglepetten, hogy minek kelek olyan korán?? És a bátyám erre azt mondta, hogy "hát mit tom én, fosik, hugyozik..." Én meg csak pislogtam. Nálunk soha nem volt divat ez a fajta beszéd a másikról, úgy gondolom ennyire tiszteljük egymást... Ma elég ridegen is viselkedtem vele, mert annyira bántott a dolog. Szerintetek is sértő volt vagy csak túlreagálom?
19L
Ez tipikusan olyan mondat, amin az emberek 90%-a jót nevetne és aludna tovább. A maradék 10% meg túlreagálja és kiveri a hisztit feleslegesen.
Nem mellesleg alapból másképp kezeli a "szarós-fosós" témát a férfiak és nők többsége. A női ismerőseim többsége úgy tesz, mintha női bélműködés nem létezne, mi férfiak meg simán megmondjuk, hogy na megyek tolok egy kábelt, nincs ebben semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!