Szerintetek nem volt megalázó amit a bátyám mondott a haverja előtt rólam?
Hajnalba jöttek haza, kicsit ittasan, de azért nem voltak hót részegek. Én már aludtam, de felébredtem mikor megjöttek, és hallottam amit a másik szobába beszéltek. A következő hangzott el: a bátyám mondta, hogy ne csapjon nagy zajt, mert én már alszok és korán kelek. A haverja kérdezte, hogy hánykor kelek, a bátyám mondta, hogy 4-kor mert 6-ra megyek dolgozni. És kérdezte a haverja meglepetten, hogy minek kelek olyan korán?? És a bátyám erre azt mondta, hogy "hát mit tom én, fosik, hugyozik..." Én meg csak pislogtam. Nálunk soha nem volt divat ez a fajta beszéd a másikról, úgy gondolom ennyire tiszteljük egymást... Ma elég ridegen is viselkedtem vele, mert annyira bántott a dolog. Szerintetek is sértő volt vagy csak túlreagálom?
19L
Szokásos indokolatlan női hiszti.
Hogy is létezhetne a világ nélküle.
Én nő vagyok, de ilyet még én is mondok legjobb barátnőimnek, tesómnak. Most mi van abban? Csak hülyéskedtek, srácok között nem ritka hogy így beszélnek.
Ez nem kibeszélés volt, ne reagáld túl, ne legyél hisztis.
Túlreagálod,ivott is szóval nézd el neki, egyébként én 7-re szoktam menni dolgozni és én 4:30-kor kelek engem is már megszólt a bátyám haverja de ez van, igaz én reggelente ki viszem a kutyát és közben futok sokkal jobban indul a munka, ilyen emberekkel nem érdemes nagyon foglalkozni, de hát mindenkinek jár a második esély :-)
20F
Nem a te lalazasod volt a cel. A leirasod alapjan nekem inkabb ugy tunik idegesitette es nem is ertette a haverja kerdeset es reszegen alpari megfogalmazasban azt mondta, amit egy masik ferfi is megert es el tud fogadni = biztos kakal es pisil es az soka tart.
A pasi ismeroseim jo resze imad a budin ucsorogni, olvasni, telefonozni, es eleg nehezkesen megy neki a kotlas :-). Ok nem oltoznek es sminkelnek, mosnk szepen fogat stb. reggel, hanem inkabb a kavefozes, kotlas, jaj magamhoz terekkel megy el az ido. Azaz olvasatomban még jo fej is volt, mert a sokat kotlok a budin az ertheto egy pasinak, nem tud belekotni es tovabbfuzni a kerdezoskodest. Ha azt mondja szepitgeted magad, akkor lehet kapott volna ujabb hule kerdest es kellett volna ujabb hule valaszt adnia.
Ettol.fuggetlen megemlitheted neki, hogy veletlen hallottad, hogy szerinte reggel neked ket ora az a "fos asra" kell es talan legkozelebb inkabb mondja azt....es talalj ki valami frappansaan humorosat:-).
30 evesen sem szeretem ha valami igy mondja “szartal?”
Nem is azert hoy ciki, hanem mert borzalmasan szint alatti, en nem szoktam igy beszelni ezert tavol is all tolem.
Cikinek nem ciki mert ezek termeszetes dolgok, nem lehet hogy valahol tetszeni akarsz annak a fiunak es ezert nem akarod hogy ilyeneket mondjanak veled kapcsolatban? ;)
Egyebkent azert 4szemkozt beszeld meg a tesoddal, ne az legyen hogy te sertve vagy de nem tudja miert. Aztan megy evekekig ez a huzavona es a vegen ugy vagytok rosszban hogy mar nem is emlekeztek ra hol kezdodott. Itt es most. Mondd neki mi bant es kesz.
Emberek 99% azert van rosszban ezzel azzal mert ilyen kis aprosagokon kezdodik el egy vegul hatalmas lavina. Minek? Oszinteseg annyira nagy ereny. Kiderult hogy a masik ugyis bocsanatot ker vagy belatja hibazott es maris meg van a kiegyenlites.
Az emberek hiuak, gogosek. Keptelen beismerni ha valami rosszul esik nekik ezert kemenynek es tavolsagtartonak kezdik magukat mutatni, mint most te.
Minek? Ez a vegye eszre magat szindroma sajnos soha nem tud mukodni, vagy csak baromk ritkan, es akkor is nagy szerencse kell ahhoz, hogy pontosan bemerjuk a masiknak mibaja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!