Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen egy ikertesóval együtt...

Milyen egy ikertesóval együtt èlni?

Figyelt kérdés

Egy új törtènetbe szeretnèk belekezdeni, ami egy ikerpárról szólna. Arra lennèk kíváncsi, hogy milyen az, ha van egy ikertesója az embernek? Nekem sajnos ikertestvèrem nincs, csak bátyám, úgyhogy èn nem tudom.

A kèrdèseim:

- Egy ikertestvèrrel mennyiben másabb a kapcsolat, mint egy sima testvèrrel?

- Pl. hogyha lány-lány ikrekről van szó, akkor a kamaszkor kezdetèvel külsőleg èszrevehető különbsègek is fellèphetnek?(pl. magasság, stb.)

- Mèg azt a kèrdèst szeretnèm feltenni, hogy egy ikerpár tagjainak a jelleme mennyire tèrhet el egymástól?

A válaszokat előre is köszönöm Nektek.

2018. máj. 15. 14:56
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Elnèzèst, azt mèg hozzátennèm, hogy mindem kèrdèsem az egypetèjű ikrekhez szól.
2018. máj. 15. 14:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A magasságuk minimális mértékben tér el. A jellemük, a személyiségük viszont lehet eléggé más.
2018. máj. 15. 15:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Apukám, és egy nagyon jó barátom is egypetéjű ikerpár. Külsőleg szinte teljesen egyformák, belsőleg viszont meglepően különbözőek.
2018. máj. 15. 16:02
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a gyors válaszokat.
2018. máj. 15. 16:20
 5/13 anonim ***** válasza:

- Nekem az ikertestvéremmel bizalmasabb a kapcsolatom, mint egy sima testvérrel. Sokszor viccelődünk azzal, hogy olyan, mintha egyek lennénk. Mindent megosztunk egymással.

- Igen, felléphetnek eltérések. Magasság az viszont csak minimálisan. De pl nekem és az ikertestvéremnek teljesen más az alkatunk. A hajunk színe is más (pl neki világosabb), az arcformánk is, stb.

- A jellem nálunk kb 90%-ban tér el. Majdnem egymás ellentettjei vagyunk.

Remélem segítettem.

2018. máj. 15. 16:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Kamasz /16 éves/ ikerfiaim vannak.

Külsőre, mint két tojás. :) Minimális eltérés van, de aki először látja őket nem tudja őket megkülönböztetni.

Jellemre ég és föld.

Az idősebb / 7 perc / olyan makacs, vad, hogy az valami hihetetlen. A fiatalabb pedig szelíd, jó tanuló, példás magaviseletű.

Nem egyformán öltözködnek. A nagy rokker, a kisebb átlagos. :)

2018. máj. 15. 16:49
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további két választ is.
2018. máj. 15. 18:29
 8/13 anonim ***** válasza:

"nekem és az ikertestvéremnek teljesen más az alkatunk"

Egypetéjűek vagytok?

2018. máj. 15. 19:19
 9/13 anonim ***** válasza:
8-asnak: nem, kétpetéjűek.
2018. máj. 15. 22:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor nem rólatok van szó.
2018. máj. 16. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!