Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerinted mennyire kötelessége...

Szerinted mennyire kötelessége az egyik testvérnek az, hogy ne hagyja a másik testvér életét tönkremenni?

Figyelt kérdés
Sima, jó testvéri viszonynál, ha látod, hogy a tesód élete vacak és nem tesz magáért, akkor kötelességed kirángatni ebből, és rámutatni a lehetőségeire, vagy nincs jogod beleszólni?
2018. máj. 12. 17:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Mindenkit felpontoztam, és köszönöm szépen a válaszaitokat, nekem hasznosak voltak.

Sajnálom, hogy lehúztak valakit.

2018. máj. 12. 19:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem addig érdemes beleavatkozni a másik életébe amíg engedi a másik! Én bármit megtennék a testvéremért addig amíg engedi és tudok is segíteni!
2018. máj. 12. 20:58
 13/14 anonim ***** válasza:
49%

"Nem nézte meg alaposan, kihez is megy hozzá (nem elírás, tény :( )

Ezt nem értem?"

Olyan személysége van a nőnek, hogy akit csak lehet maga alágyűr. Folyamatosan manipulál és nyomatja magát mindenhol. A bátyám pedig beállt a sorba és az ő szócsövévé vált. Ezért írtam, hogy ő megy hozzá a nőhöz és nem pedig fordítva, mert a nő által képviselt értékrend a domináns.

2018. máj. 12. 22:04
 14/14 anonim ***** válasza:
46%

Semennyire, ha én mindig ugrottam volna, amikor a ntesóm bajba keveredik, vagy megszorul, már koldulhatnék én is.

Ostoba, pénzzel bánni képtelen csaj, hát így járt, én nem fogom kihúzni őt a bajból.

Simán meg tudna élni, ha nem szórná el a pénzét minden hülyeségre, pl. felesleges 15. táska.

2018. máj. 13. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!