Miért van az, hogy gyerekoromban nem hiányzott a tesó, de most, hogy öregszem,30+ egyre inkább?
Van öcsém. Teljesen más típusú emberek vagyunk.
Nagyon sokáig voltunk egymással távolságtartóak, pedig csapatmunkára neveltek szüleink.
Aztán mindketten megházasodtunk, talán kicsit kezdett csökkenni a távolság.
De közel se lett baráti. Aztán meghaltak a szüleink, egyik a másik után. Meg anyagi gondjai lettek, amiben kérés nélkül is segítettem. Talán ott kezdődött a megbékélés és megenyhülés.
Ellenben találkoztam egy emberrel, aki kinézetre, alkatra, sőt gondolkodásra is teljesen hasonló volt hozzám.
A legjobb barátok lettünk. Szinte testvérek.
És a halála pont úgy megrázott, mintha a testvérem veszítettem volna el.
Szóval, lehetséges, hogy az igazinál is igazibb testvére legyen az embernek, az igaz barátja.
Csak azok a kapcsolatok lazulnak meg, amit nem ápol az ember. Mindegy, hogy testvéri, vagy baráti.
Vagy szerinted a testvéri kapcsolattal nem kell törődni, mert kutya kötelessége foglalkozni veled, mert a "vér kötelez"? Szerintem ez a rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!