Miért van az, hogy gyerekoromban nem hiányzott a tesó, de most, hogy öregszem,30+ egyre inkább?
De a barát a legtöbb esetben többet ér.
Pont azért, mert ő "önként" van veled/melletted, nem pedig kötelességből. És ez nagyon nem mindegy.
Nekem van 3 testvérem, egyikkel sem jó a kapcsolatom. A legjobb barátnőm egyke. 30 felettiek vagyunk.
Még annyit, hogy a szüleim ugyan házasságban éltek jogilag,de apám részétele az életemben meglehetősen hektikus volt, hol volt, hol nem.
Igazából sosem volt az a classic apuka
Talán ezért hiányzott volna egy idősebb báty.
Minden családban vannak történetek,dolgok, rítusok,amiket csak a család tagjai értenek.
Csak a Kovács Családban értik, hogy ki volt Mila néni pl.
Ha meghalnak a szüleim,idősebb családtagjaim, ezek a sztorik eltűnnek.
Pont ezért mondom, nincs tesója, így nem tudja, hogy azzal is lehet szar kapcsolat. Az is mehet/maradhat önként. Csak lehet zsarolni.
Na meg igen, a bátyuska tipikus apapótló az egykék fejében.
Anyukám a tipikus egykés agyonkényeztető anyuka.
Apa nem nagyon törődött velem.
Egyéb családtagjaim távol.
Jót tett volna nekem egy erős férfikéz.
Igen, olvastam, hogy a báty-húg kapcsolat sokban hasonlít az Ödipusz-komlepxusra
Valószínűleg üres az életed és nincsenek mély barátságaid sem!
Egy igaz barátság hidd el, hogy jobb, de minimum ugyanolyan jó, mint egy testvéri kapcsolat.
Ha pedig férjhez mész a családi sztorik is új köntöst nyernek. Én is ismerem a férjem családi sztorijait, ő az enyémeket. Vannak hagyományokat amiket tovább vittünk és persze lett rengeteg új is!:)
a barátnő az nő,pasibarát meg nincs,az nem olyan könnyű,mert egy pasi nem barátkozni akar egy nővel
egy báty meg lehet barát simán
Megértelek, bár nekem van bátyám de annyira ellentétesek vagyunk hogy sose alakult ki jó kapcsolat közöttünk.
Én meg mondjuk egy lánytesóra vágynék, akivel megértjük egymást.
Egyébként 30-on túl elindul ez az emberben, már én is erősen érzem, hogy azt szeretné, hogy megértsék. Már önmegvalósítást keres a munkában, családban, hobbiban. A felszínes barátok lekopnak, maradnak a mélyebbek.
Én a családomból sajnos senkire nem nagyon számíthatok, még anyám sem ért meg, kirekeszt. Rossz érzés de azért már 30-on túl belátja az ember, hogy a családot tényleg nem lehet megválogatni és sokszor megváltoztatni se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!