Te milyen okból szakítanád meg a kapcsolatot a testvéreddel?
Ha tettél ilyet, annak mi volt az oka? Ha jó a viszonyotok, akkor mi lenne az a nyomós ok, amiért ezt tennéd?
Igaz, nekem nincs testvérem, ezért nem nagyon tudom átélni a dolgot, de egyre többször hallok, sőt most már látok is ilyesmit.
Légy szíves kort is írj, ja és nincsenek jó és rossz válaszok. 27/N
Miért kellett a 81% lepontozni?
Van erre elég példa, elkapatott testvér terrorizálja a családot.
Én még nem szakítottam meg a kapcsolatot vele, de nem beszélünk, nem csinálok meg neki semmit.
Egy élősködő, aki harmincon felül is elvárja, hogy anyám kiszolgálja, de közben meg játssza az eszét, hogy ő már nagyfiú és ingerülten beszél vele, ha valamire megkéri. Teljesen alap dolgokat képtelen megcsinálni egyedül.
Semmi felelősségérzete nincsen, és őszinte leszek, szerintem nem is érez szeretetet. Engem csak akkor keresett, ha pénz kellett neki. Elvette, eladta, tönkretette egy rakás cuccom. Apánk cseszte el, mert nagy hímsoviniszta volt, és tesómat is ebben a szellemben nevelte. Hát lett belőle egy munkanélküli parti és zabagép.
Sajnos nem nagyon beszélünk, igy nincs is amit megszakithatnék
De ha volna akkor sem tenném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!