Hogyan szoktassam le a 8 éves húgomat arról, hogy folyton fürdőbe akar menni?
Egyetlen szórakozása a youtube?
Olvasás? Társas? Rajzolás? Logikai játék? Lego? Babázás? Játszótér?
Akármi, ami az élethez kapcsolódik és nem egy monitorhoz?
"A probléma az, hogy a család nem tudja megoldani sehogyan se, hogy elvigyék."
Nem. A probléma az, hogy a család nem AKARJA megoldani, hogy elvigyék. És ez az igazán nagy probléma. Aztán majd sírnak, hogy a gyerek milyen hálátlan, rájuk se nyitja az ajtót, stb, stb.
Azt írod, hogy se pénz, se idő nincs erre, de állatkertre, csodák palotájára vagy egyéb gyerekprogramokra arra bezzeg van... Ez egy kicsit ellentmondásos. Attól, mert a kedves szülők otthonülő típusok még évente 1-2x igazán a gyerekük kedvére tehetnének. Az a szegény kislány elmondta, hogy mit szeretne, akkor talán nem az állatkertbe kéne szervezni a programot, hanem abból a pénzből elmenni a legközelebbi élményfürdőbe vagy nyáron a strandra és talán nem hisztizne.
Én 15 évesen a 3 éves másodunokatesómmal egyedül strandoltam párszor, szóval nehezen hiszem, hogy 18 évesen a saját húgodat nem vihetnéd el a strandra.
Amúgy ha ennyire nehézséget okoz, hogy elvigyétek akkor kérjétek meg valamelyik nagyszülőt, családtagot vagy egy közeli barátot.
Úgy gondolom aznap, mikor valaki gyermeket vàllal, vàllalja azt is, hogy bizony jó sokáig jó sok olyan programja lesz amihez semmi kedve ;)
Làssuk be nem egy hú de nagy valami elvinni a gyereket egy fürdőbe, szóval még csak nem is elérhetetlen dologra vàgyik.
Gondolom ezzel a hozzàállással kell együtt élnie minden téren, ezért egyetlen öröme a net :/
Sürgősen kezdjetek vele minőségi időt tölteni, lehetőleg kint a levegőn, csodàs idő van, lehet kirándulni, tollasozni, pingpongozni, szaladgàlni, buborékot fújni, jàtszóra menni, vadasparkba,jót tenne az egész érdektelenre punnyadt családnak!
sehogy ,szüleidnek viszont elmagyarázhatod hogy 1-2x egy évbe elvihetnék kislányt élményfürdöbe kislány kedvéért.
nem kislány a rossz hanem szüleitek .
Mi szinte csak szabad strandra megyünk nyáron. Kaját itthonról viszünk. Lényegében csak a benzin ktg van.
Sok strandon van 14 év alatti gyereknek ingyenes vagy csak pár száz ft a belépő.Akkor mivel te diák vagy te is kedvezménnyel mész be. Egyedül apudnak kéne fizetnie rendes árat.
Annyira nem nagy ktg.
Mi inkább Duna partra járunk 1 óra kocsival. Viszünk szendvicset hűtőtáskában meg üdítőt vizet. Max fagyit szoktunk venni.
Lenne pénzünk rendes strandra is nem arról van szó.
Csak én rühellem a büdös strand vizet ahol mindig össze szedek vmi fertőzést Ellenben természetes vizben sosem kaptam el semmit.Mellesleg túl sokan vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!