Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan szoktassam le a 8 éves...

Hogyan szoktassam le a 8 éves húgomat arról, hogy folyton fürdőbe akar menni?

Figyelt kérdés
Már kb fél éve folyamatosan ezért hisztizik naponta több órát, hogy ő a családdal akar menni fürdőzni vagy strandolni, mivel nem voltunk tavaly. Na de erre nincs pénz és idő, ő meg ezt még nem érti ennyi idősen. Viszont már kiidegeli az egész családot a hisztijével. Mivel egést nap tabletezik és nézi a fürdős videókat ezért mindig eszébe jut... Ötletek, mivel teteljük el a figyelmét?

2018. ápr. 14. 16:52
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
14%
Te vagy a papírzsepis is?...
2018. ápr. 14. 18:46
 32/42 anonim ***** válasza:
83%

Egyetlen szórakozása a youtube?

Olvasás? Társas? Rajzolás? Logikai játék? Lego? Babázás? Játszótér?

Akármi, ami az élethez kapcsolódik és nem egy monitorhoz?

2018. ápr. 14. 19:04
 33/42 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy nem a húgodat kellene leszoktatni arról, hogy normális vágyai legyenek.
2018. ápr. 14. 19:06
 34/42 anonim ***** válasza:
93%

"A probléma az, hogy a család nem tudja megoldani sehogyan se, hogy elvigyék."

Nem. A probléma az, hogy a család nem AKARJA megoldani, hogy elvigyék. És ez az igazán nagy probléma. Aztán majd sírnak, hogy a gyerek milyen hálátlan, rájuk se nyitja az ajtót, stb, stb.

2018. ápr. 14. 19:06
 35/42 anonim ***** válasza:
98%

Azt írod, hogy se pénz, se idő nincs erre, de állatkertre, csodák palotájára vagy egyéb gyerekprogramokra arra bezzeg van... Ez egy kicsit ellentmondásos. Attól, mert a kedves szülők otthonülő típusok még évente 1-2x igazán a gyerekük kedvére tehetnének. Az a szegény kislány elmondta, hogy mit szeretne, akkor talán nem az állatkertbe kéne szervezni a programot, hanem abból a pénzből elmenni a legközelebbi élményfürdőbe vagy nyáron a strandra és talán nem hisztizne.

Én 15 évesen a 3 éves másodunokatesómmal egyedül strandoltam párszor, szóval nehezen hiszem, hogy 18 évesen a saját húgodat nem vihetnéd el a strandra.

Amúgy ha ennyire nehézséget okoz, hogy elvigyétek akkor kérjétek meg valamelyik nagyszülőt, családtagot vagy egy közeli barátot.

2018. ápr. 14. 19:10
 36/42 anonim ***** válasza:
83%
18? Azt hittem, 13-14 éves vagy.
2018. ápr. 14. 19:22
 37/42 anonim ***** válasza:
93%

Úgy gondolom aznap, mikor valaki gyermeket vàllal, vàllalja azt is, hogy bizony jó sokáig jó sok olyan programja lesz amihez semmi kedve ;)

Làssuk be nem egy hú de nagy valami elvinni a gyereket egy fürdőbe, szóval még csak nem is elérhetetlen dologra vàgyik.

Gondolom ezzel a hozzàállással kell együtt élnie minden téren, ezért egyetlen öröme a net :/

Sürgősen kezdjetek vele minőségi időt tölteni, lehetőleg kint a levegőn, csodàs idő van, lehet kirándulni, tollasozni, pingpongozni, szaladgàlni, buborékot fújni, jàtszóra menni, vadasparkba,jót tenne az egész érdektelenre punnyadt családnak!

2018. ápr. 14. 22:14
 38/42 anonim ***** válasza:
75%

sehogy ,szüleidnek viszont elmagyarázhatod hogy 1-2x egy évbe elvihetnék kislányt élményfürdöbe kislány kedvéért.

nem kislány a rossz hanem szüleitek .

2018. ápr. 15. 05:27
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Mi szinte csak szabad strandra megyünk nyáron. Kaját itthonról viszünk. Lényegében csak a benzin ktg van.

Sok strandon van 14 év alatti gyereknek ingyenes vagy csak pár száz ft a belépő.Akkor mivel te diák vagy te is kedvezménnyel mész be. Egyedül apudnak kéne fizetnie rendes árat.

Annyira nem nagy ktg.

Mi inkább Duna partra járunk 1 óra kocsival. Viszünk szendvicset hűtőtáskában meg üdítőt vizet. Max fagyit szoktunk venni.

Lenne pénzünk rendes strandra is nem arról van szó.

Csak én rühellem a büdös strand vizet ahol mindig össze szedek vmi fertőzést Ellenben természetes vizben sosem kaptam el semmit.Mellesleg túl sokan vannak.

2018. ápr. 15. 15:18
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, mert itt nem a húgoddal van a gond.
2018. ápr. 15. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!