Hogyan szoktassam le a 8 éves húgomat arról, hogy folyton fürdőbe akar menni?
Figyelt kérdés
Már kb fél éve folyamatosan ezért hisztizik naponta több órát, hogy ő a családdal akar menni fürdőzni vagy strandolni, mivel nem voltunk tavaly. Na de erre nincs pénz és idő, ő meg ezt még nem érti ennyi idősen. Viszont már kiidegeli az egész családot a hisztijével. Mivel egést nap tabletezik és nézi a fürdős videókat ezért mindig eszébe jut... Ötletek, mivel teteljük el a figyelmét?2018. ápr. 14. 16:52
11/42 anonim válasza:
Miert nem jatszol vele?Ha csak a youtube van neki
12/42 anonim válasza:
Egész nyáron nem lesz kb 5000 forint arra, hogy a tesód strandolhasson egyet?? Gyereknapon egy csomó strand ingyen beengedi a gyerekeket. Nem igaz, hogy valaki nem tud elmenni vele.
13/42 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy szüleim nem merik elvinni és elengedni, a pénz és időhiányon kívül..
2018. ápr. 14. 17:19
14/42 anonim válasza:
Léteznek ám szabadstrandok is. Én például egész nyarakat töltöttem Dunabogdányban, 3/4 óra alatt értünk fel Pestről, vittünk magunkkal kaját, este 6-ig ott lebzseltünk, aztán hazamentünk és a saját ágyamban aludtam. Másnap reggel ismétlés.
Szerintem nem elvadult kérés egy 8 évestől, hogy töltsön együtt a család egy kis időt egy strandon.
16/42 A kérdező kommentje:
Max apát lehetne erre rávenni, legutoljára vele voltunk 2 éve strandon, mert anyám utálja ezeket a helyeket, ő tuti nem jön és alapjáraton nem is engedi meg nekünk ezeket. Apa meg addig nem vihet el amíg anya ra nem bólint
2018. ápr. 14. 17:21
17/42 anonim válasza:
Tablet zaci,
Sok máni
Uszodaberlet
18/42 anonim válasza:
Két választ is írtam, komolyan mondom, hogy nagyon sajnálom azt a kicsi lányt, hogy ilyen korlátolt vadbarom családba kellett születnie.
19/42 anonim válasza:
Miért nem viszed el Te? Nem olyan nagy kérés ez egy 8 éves gyerektől, nem hiszem el, hogy nem tudjátok megoldani.
Szegény kislány..:(
20/42 A kérdező kommentje:
Tudom emberek, hogy megesett szegényen a szívetek, de lássátok be hogy itt NEM CSAK a pénz a lényeg, hanem hogy a család nem akar a gyereken kívül menni, egyedül meg nem lehet elengedni egy 8 évest
2018. ápr. 14. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!