Mindenáron a fűbe akar pisilni/kakilni. Hogyan szoktassam le, hogy az amúgy jó iránytól se térítsem el?
3 éves, eddig jelét se mutatta a hajlandóságnak. Az utóbbi időben hirtelen érdekelni kezdte a bugyi a pelenka helyett. Az egyik szomszéd kislány mondta neki, hogy lehet a fűbe is pisilni, azóta szinte csak oda akar, hiába vittük ki a bilit.
Viszont, ahogy a kevésbé szerencsés felnőtteknél is, ilyenkor jut a nadrágra, lábára... Szerintem egyszerűen nem elég hosszú a lába, hogy megfelelő pózban tudjon guggolva pisilni.
Egyszer ráült a bilire, akkor félig tele is lett. Nagyon megdicsértem, felhívtuk a fél rokonságot, mindenki gratulált, dicsérte.
Hogyan vegyem rá, hogy hanyagolja a fűbe pisilést? A bilit már direkt az udvaron tartjuk, hogy ha kell, kéznél legyen neki. Úgyis majdnem egész nap kint van.
Fenomenálisak a kérdező hozzászólásai!
Ha a férjeddel elválnátok, én így látatlanban mondom, h összejönnék veled :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!