Mit tegyek? Egyátalán nekem kéne valamit tennem? Ti mit tennétek a helyemben?
Az osztálytársaid etetését holnaptól szüntesd be. Egyáltalán honnan van neked ennyi pénzed?
A családi balhé miatt (úgy látom, nem állnak a szüleid a helyzet magaslatán) kérj tanácsot az osztályfőnöködtől, de még jobb lenne az iskolapszichológust megkeresni. Úgy tűnik, ez a mindenkinek jót akarok dolog annyira nem jön be, úgyhogy ne akarjál mindenkinek jót. Csak annak, aki veled rendes. Senkivel nem vagy jóban?
Összesugnak akkor amikor nem vagy ott, megnagyobb luzernak tartanak így, ösztöndijat meg a kajapénzem tuti nem az idiota osztalytarsaimra verném el mint védelmi pénzt de te tudod te penzed, dolgozni fogsz egy cegbe ahol lesztek 50 en akkor az egesz fizetesed ravered a bagazsra csak neh. beszoljanak ?
Abba belegondoltál, hogy mi lesz ha nem fogod tudni őket abrakolni? mennyi éven át akarod etetni őket? Veled jó rosszba lenni :-D
Kezdj magadon valtoztatni mert a felnőttek sem jobbak max kifinomultabbak a módszereik ...első mondatod: "Én egy eléggé erős,pozitív és jólelkű kislány vagyok." Erős személyiségnek nincs szüksége masok megvesztegetésére/felvásárlására csak, hogy szeressék ne beszéljék ki. Ilyen személyiséggel mindenhol kihasználnak csak.
Azért hagynám ott a munkahelyet mert nem szertnek, már rég nem dolgozok, én is utálom őket egytől egyig, de jól fizetnek kibirom és jövök haza.
Egy fillért nem költenék a munkatársakra csak azért, hogy ne beszéljenek ki.
Sok kétszínű emberrel fogsz talalkozni akikkel még együtt is kell majd dolgoznod, sőt egymásra lesztek utalva egy egy munka kapcsán, akkor ezt, hogy fogod megoldani? (a kést barmikor a masik hataba szurnad ő is a tiedbe mivel annyira utaljatok egymast). Nem minden az, hogy szeressetek, ne bantsatok, legyünk joba a világ jó happy, vannak bonyodalmak is olyan helyzetek amikor minden nemh. rossz de katasztrofális és senkire nem számithatsz és a padlóról kell felhúznod magad. Hagyd abba a masok lefizetését állj a lábadra mert igy elveszett ember vagy az élet minden területén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!