A tesómmal utáljuk egymást ezért anya szomorú. Szerintetek mit kéne tennem?
Anyukád ne szomorkodjon, hanem gondolkozzon el azon, hogy miért sikerült így félre bátyád nevelése.
Talán anyukádnak is fel kéne fogni, hogy 36 évesen testvéred nem kisgyerek. Dolgoznia kéne, önállósodni. De hát gondolom, egymást gerjesztik. Tesód béna. Anyukád meg babusgatja.
Tényleg az a legjobb, ha gyorsan lelépsz, ahogy tudsz. Ők meg boldogítsák egymást ketten.
Tedd azt, amit eddig terveztél. Minél gyorsabban, minél messzebbre kettejüktől, mert egyik sem tesz neked jót.
Ebben a helyzetben nem neked kell nyitni, sőt! A testvéreddel ezt a kapcsolatot ideje végleg lezárni, mert már nem kisgyerekek vagytok, hogy elvegye a játékaidat (vagy a barátnőd).
Az sem normális, hogy 25 évesen már azt élvezte, hogy téged szekíroz, és anyád nem verte érte nyakon.
A korkülönbség se mentség, köztem és a húgom közt is pont 15 év van, és baráti a viszonyunk. Én most 35 vagyok, ő 20. Mondjuk, nekem már 25 évesen saját családom volt, nem azzal szórakoztam, hogy egy 10 éves kislányt szívassak a babáival.
Anyád pedig gondolkodjon el, hogy neki miért fontosabb a "félresikerült" gyereke, és miért a bátyádat pátyolgatja még mindig.
De neked ebbe nem kell belemászni! A barátnőddel együtt tegyetek félre egy kis kezdőtőkét, és léceljetek le minél hamarabb. (Mondjuk ilyen körülmények közt nem volt a legjobb ötlet anyádnál összeköltözni, de már mindegy.)
Az én nővérem is úgy viselkedik mint egy özlt éves.ő16 ,én 14,de a múltkor úgy berágott rém ,hogy konkrétan megsózta a lépcsőmet!!!
Az emeleten csak az én szobám van Úgyhogy csak én használom!De most mond meg! Még egy 5 éves sem csinál ilyet!!
A nagytesóknak nem példaképnek kellene lennikük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!