Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek? (minden lent)

Mit tegyek? (minden lent)

Figyelt kérdés
Van egy barátom aki 4 évvel idősebb nála és nem tudja senki hogy vele vagyok, unokatesom ismeri nagyon jól és tudna segíteni, hogy mit is érez a barátom mer annyira össze vesztünk meg annyira megbantott és jó lenne tanácsot kérni vagy elmondani valakinek. Mivel unokatesom 25 éves és úgymond pszichológiát is tanul az egyetemen elég komoly személyiség és félek hogy leordit engem hogy a fiúval járok meg meg a szüleimnek is elmondja,mit csináljak? Gondoltam arra, hogy elmegyunk kettesbe egy helyre és elmondom neki de nem tudom jó ötlet e. Mit tegyek?
2018. ápr. 2. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2018. ápr. 2. 20:43
 2/3 A kérdező kommentje:
15
2018. ápr. 2. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Van egy 19 éves fiúd,és a szüleid nem tudják se más? Mit tegyél tanulj még jó sokat szerezz szakmát érettségit stb.... Még ráérsz nagyon a fiúkkal foglalkozni ja és mond el a szüleidnek mielőtt mástól tudnák meg,és hatalmas csalódást okozó lehet nekik,így is de az enyhítené a dolgokat ha elmondod. Az unokatestvéred meg jól tenné ha leórditana. Nem rossz érzés h átverés,hazudsz a szüleidnekk akik megbíznak benned? Mióta van evvel a fiúval kapcsolatod? Min vesztették össze?
2018. ápr. 3. 00:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!