Mit csináljak a bátyámmal? Már nagyon elegem van! 15/f
Figyelt kérdés
Ő 16 éves, és hazahordja a "barátnőit". A szomszéd szobában vannak, de nem lehet kibírni olyan hangosak. Tényleg kibírhatatlan, már nagyon kezd elegem lenni belőle. Neki hiába mondok akár mit, még csak meg sem hallgat.2018. márc. 23. 14:12
11/18 anonim válasza:
A beégetés hatásos:)
Talán ettől észbe kap.
De ez a hazahordja a "barátnőit" ezt úgy kell elképzelni m,hogy úgy váltogatja mint más a pizsamáját?
Szüleitek mit szólnak?
12/18 anonim válasza:
mondd meg a csajnak ELŐRE hogy légyszi majd halkan :D
13/18 anonim válasza:
#12: Igen, ez jó ötlet. Sőt, úgy kellene neki mondani: Ugye halkabb leszel, mint a többiek?
14/18 kisbi16 válasza:
vagy egyszerűen szálj be te is a dologba meny be a szobána meztelenül szexközbe és mond hogy te is beszálsz
2.mint jó tesok beszéld meg a bátyáddal hogy ugy csinálja hogy neked is jó legyen
15/18 anonim válasza:
Akció közben ronts be a szobájába és mondd, hogy kuss legyen :D
16/18 anonim válasza:
Amikor haza hozza a csajt mond a csaj elött a bátyádnak hogy ha megint olyan gyorsan elmész mint az elöbbinél akkor majd szólj és besegítek.
18/18 anonim válasza:
Nem fogod elhinni, ugyanez volt a bajom nekem is, csak èn 14/l vagyok, ő meg 20/f.😂 Aztán elköltöztek, de előtte pedig jó hangosan elindítottam valami olyan zenèt amit nem szeret, pl. Skrillex, mert azt utálja, ès hangos is. Nèmileg lehalkultqk, èrtettèk a cèlzást😅. Egyèbkènt az hülyesèg, hogy mèg Te menj el otthonról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!