Szeretnék tanácsot kérni, hátha volt már valaki ilyen helyzetben, vagy ismer valakit akinél ugyan ez a probléma merült fel? Tudom, hogy nem mindennapi dolog, de már nemtudunk mit tenni. Többi lent
Kérdező, itt ne várj segítséget, mert az itteni emberek 80%-a valamilyen mentális betegségtől szenved, többek közt én is.
Csak háziorvostól kaphattok tanácsot, azzal kellene átbeszélni a teendőket! Ne várjátok meg, míg valami tragédia történik!
Oké. Húgomnak azóta van renden az élete (korábban is jó anyagi körülmények közt él férjével, gyerekével, vezető beosztása van), amióta egy kineziológus megértette vele, hogy ne húzza fel magát állandóan mások saját szemszöge szerinti tökéletlensége miatt (kritizáltak körébe összes családtag, barátnő, párjaik, gyerekeik beletartoztak, vagy minden rendezvény, stb. is), hanem csak foglalkozzon a saját dolgaival.
Ezt ilyen hókuszpokuszós mély tudatállapottal hozták ki belőle. (Szerintem kamuk ezek, de rá hatott.) Már évek óta tartja magát ehhez. Kis apró példa: régen idegesítette, hogy 65 éves anyám konyhájában már nem úgy csillog-villog minden, mint 10 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!