Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A húgom árnyékában élek az...

A húgom árnyékában élek az iskolában, itthon mindenhol hozzá hasonlítanak ő a menő, a jó tanulós, sportoló mit tegyek hogy ne így legyen? 16/L

Figyelt kérdés

ugyan abba az általánosba jártunk ott is mindenki hozzá hasonlított a tanárok mind úgy emlegettek hogy YX nővére/tesója en mindig kivoltam csúfolva meg közösítve. Beszólogattak hogy a húgod hoz sose fogsz felérni stb.

Most idén kezdte a gimit ugyan oda jött ahova én.

Ő az elsők között volt míg én az utolsók között hogy felvettek.

Otthon is ő a tökéletes minta gyerek mindent megkap még nekem könyörögnö kell.

minden hétvégén eljárkál a barátnőivel és erre pénzt kap én ezt a pénzt nem kapom meg.

az iskolában már a tanárok és a diákok is hozzá hasonlítanak meg megint kezdődik a xy nővére/tesója meg az ő nevén hívnak nem a sajátomon.

meg ha valamit elrontok akkor hogy a tesód milyen ügyes ő tudna segíteni főleg az angol tanár

mert ő angol szkon van én meg álltalános de már előrébb vannak mint mi.

másfél évvan közöttünk

2018. márc. 3. 16:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Figyelj, neki is biztosan meg van a maga baja... :(

Az én húgom szerintem már migrént kap, amikor azt mondják nekem, hogy "jaj, én milyen okos vagyok...stb.", őt pedig észre sem veszik. Viszont én meg lassan napi szinten megkapom, hogy miért nem vagyok olyan "szociális", mint a húgom. Csak ezt nem előtte mondják, hanem négyszemközt, csak nekem.

Senki sem tökéletes, szerintem ilyenért felesleges utálni a húgod, nem lesz neked attól jobb. :)

Esetleg tényleg átmehetsz másik (lehetőleg erősebb) gimibe, ha neked ott nem tetszik és máris "jobb" vagy. Illetve kezdj el valamit (hangszert, sportot, rajzot vagy akármit), amiben jó vagy és élvezed. Sokat fog dobni az önértékeléseden! :)

De szerintem a húgod szívesen segítene, legalábbis én szívesen segítenék az enyémnek, csak sejtésem szerint ő beképzeli magának azt, hogy én "jobb" vagyok nála, ezért bármily segítséget ajánlok fel neki, közli, hogy az nem jó, majd segít neki más, s inkább ír 3-as dolgozatot fizikából, minthogy magyarázzak neki. :(

Továbbá ott szól le engem a tesóm, ahol tud, például, hogy animéket nézek (Tokyo Ghoul, Attack on Titan, stb.), viszont teljesen jól el tudja mondani a történetüket, (és kiderült, hogy korábban titokban nézte a Tokyo Ghoult) szóval szerintem érdekelné egyébként, csak mivel én is nézem, ezért ő semmi képp, hiába hívom magam mellé nézni. :(

Vigyázz, hogy te ilyet ne csinálj és ne bántsd a húgod ok nélkül! ;)

Üdv: 15/L :)

2018. márc. 18. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!