Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek, hogy ha egy...

Szerintetek, hogy ha egy magyar sportoló az olimpián valamilyen futás számban 1. helyezést érne el, akkor az amekkora sikernek élnék meg itthon és hogy fogadnák az olimpikont?

Figyelt kérdés

2013. jún. 12. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
52%

Attól függ. Engem abszolút nem érdekelne, de tisztelném a kemény munkáját.

Sportrajongóktól viszont sokkal több elismerést és rajongást kapna, megjegyeznék a nevét stb. Tehát érdeklődési kör függő, kit mi foglalkoztat :)

2013. jún. 12. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:
hobbi futó vagyok,de ha egyszer az olimpián első lehetnék nagyon boldog tudnék lenni.
2013. jún. 12. 17:47
 3/8 MrPifta ***** válasza:
28%
futásban nemcsak magyarnak, más fehér embernek is vajmi kevés esélye van nyerni
2013. jún. 13. 05:44
 4/8 Makoscsiga ***** válasza:
Szerintem hatalmas elismerés vívna ki egy olimpiai első hellyel, mivel mindenki tudja, hogy hagyományosan nem vagyunk benne különsebben jók. Pl. Egy vizilabda arany kb "elvárt", ott dobogós hely alatt kvázi "ciki", de egy 8oo vagy sprint érem hatalmas nagy szám lenne. Pláne középtávtól felfelé, ahol a fekák uralják a terepet.
2013. jún. 14. 20:31
 5/8 MrPifta ***** válasza:
52%
Nem tudom miért kaptam 0%-ot. Meg lehet nézni, rövidtávon az észak-amerikai feketék futnak gyorsan, hosszú távon a kelet-afrikaiak. Idestova legalább 20 éve semmilyen futószámot nem nyert fehér ember VB-n, de a bevándoorlók miatt lassan EB-n sem lehet már. Ha valaki nyerne, az óriási szenzáció lenne persze.
2013. jún. 15. 06:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert valakinek nem tetszett a neve Mr. Pifta. Itt már csak így mennek a dolgok. Mindegy hogy a véleménye teljes mértékben helytálló-e.
2013. jún. 15. 07:29
 7/8 Makoscsiga ***** válasza:

"Nem tudom miért kaptam 0%-ot. "

Talán mert hozzászólásod teljes mértékben irreleváns volt a kérdéssel kapcsolatban. A "hogy fogadnánk az olimpikont?" kérdésre, mégis milyen elcseszett válasz az, hogy "úgyis a fekák nyernek"... ilyen válasz után mégis mire vársz? Ha az lett volna a kérdés, hogy "szerintetek nyernek-e a magyarok atlétikai aranyat az olimpián?" akkor valószínűleg nem lenne lepontozva a válaszod, bár ott meg valószínűleg a lekvárosbukta receptjét írtad volna be. :D

2013. jún. 15. 08:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Amióta össze-vissza doppingol mindenki és az élsportolók s*ggét kinyalják, ne haragudjatok, de engem baromira nem érdekel ez az egész. Nekem mindegy, hogy ki nyer, tudom, hogy keményen megdolgozott érte, de ezek után leszarom.
2013. jún. 30. 03:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!