Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális, hogy nem szeretem a...

Normális, hogy nem szeretem a húgomat? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy feltestverem, aki most másfél éves. 14 és fél év a különbség köztünk. Apa felőli, anyával élek együtt (elváltak). Nagyon ritkán látom, kb havonta 1x. Nagyon aranyos meg cuki, de mégse érzem azt a testvéri szeretetet. Igazából azt se tudom mi az a testvéri szeretet, mert ezelőtt egyke voltam és nem érintett jól a kishúg híre. Apa sokszor "leszid", hogy nem érdeklődök a kislány felől, de szerintem ha valami fontos történik vele úgy is hívnak. Egy Másfél éves gyerekkel nem történik annyi minden, hogy hetente többször tudakolodnom kelljen. Más testvéréknél nagy kor különbségnél is látom az a kötetlen szeretetet, amit én lehet hogy képtelen vagyok érezni. Mit tudok tenni, hogy érezzek valamit? Játszam meg, hogy nagyon érdekel?

Előre is köszönöm a válaszokat!☺

16/L

2018. febr. 2. 22:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen noprmális, hogy nem érzel semmit iránta. Neked csak egy idegen kisgyerek, nem a mindennapjaid része, nem a közeli családod része. Apádnak lehet, hogy fáj ez, mert neki mindketten a gyerekei vagytok, de logikusan végiggondolhatná, hogy attól még, hogy ő új fészket rakott, és eléd rak egy gyereket havi egyszer, attól még nem lesz a testvéred. Biológiailag igen, de egyébként mitől lenne az? A szomszéddal több kapcsolatod lehet...
2018. febr. 3. 06:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Az érzést nem lehet kierőszakolni.

Viszont ha te szeretnél közelebb kerülni hozzá látogasd gyakrabban.

2018. febr. 3. 06:12
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam😊

Ha akarnék se tudnék vele többet találkozni, mert kollégista vagyok és örülök ha havi egyszer tudok a családom többi tagjával is találkozni, meg ott a tanulás blabla. Apával igazából többször találkozok, mert mielőtt dolgozni megy meglátogatjuk a nagymamámat, de olyankor a húgom nem jön. Szóval ez valószínűleg így marad, várom hogy teljen az idő:)

2018. febr. 3. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!