Mire jó ez mind?
Lehet, hogy hozzád ennek semmi köze. Csak te vagy a közelében, ezért "verseng" veled.
Szerintem biztosan érzi ő is, hogy nem tökéletes a kapcsolata, nyilván nem véletlenül mond olyanokat, hogy nem akar hozzá menni, csak gyereket akart. A gyerektéma is érthető, ha már tényleg benne vagytok a korban. Gondolom, nem akart lemaradni róla. És az, hogy ti beszéltetek róla, még jobban felhozta benne ezt az érzést. Biztos úgy van vele, hogy oké, hogy x meg y ezt meg azt elért az életben, amit ő nem. De az annyira nem érdekli, az viszont fájna neki, hogyha pl. neked lenne gyereked, és ő meg kicsúszott volna az időből.
Ha korábban jóban voltatok, akkor szerintem próbáljátok rendezni a viszonyotokat. Nem hinném, hogy ez támadás feléd, inkább csak valami bizonyítási kényszer.
Szánalmasnak tartok minden olyan embert, aki a másik orra alá dörgöli, hogy neki bezzeg összejött, meg milyen hamar összejött, ésatöbbi. Csak a szerencsén múlik, hogy valakinek összejön e vagy sem, ez nem érdem. Teherbe esni eleve nem érdem, most tényleg azért dicsérjem meg őket, sőt, tüntesse ki őket az egész család, mert dugtak egyet és működött a biológia?
Attól nem lesz senki több vagy jobb, ha sikerül összehoznia egy vagy két vagy három gyereket. Ebből versenyt csinálni pedig kifejezetten nevetséges és szánalmas.
A húgodnak valami kisebbségi komplexusa lehet a sógornőjével szemben. A barátnőd szebb, sikeresebb, okosabb nála? Ezt próbálja kompenzálni? Vagy ha ti jóban voltatok, lehet, hogy tudat alatt úgy érzi, az a nő az ő helyére furakodott, és a bratyó már nem csak a kishúgával törődik.
Mindenesetre tényleg elég szánalmas, amit művel.
Viszont nem tudtam elsiklani a gyűrűs sztori fölött. Bocs a megjegyzésért, csak magamból indulok ki, de ha nekem 30 fölött, tartós kapcsolatban gyűrűt adnak, amiről kiderül, hogy nem eljegyzési, akkor az elég rosszul esne. Pláne, hogy mindenki annak hiszi, aki látja, érhető módon. És így kicsit megalázó lehet magyarázgatni, hogy ez mégsem az. Nem emberek, eljegyzésit még nem érdemeltem, ez csak a látszat... Szóval ez olyan szerencsétlen. Inkább vegyen a pasi fülbevalót vagy nyakláncot, ha még nem akar eljegyezni, az teljesen oké... (Bocs az offért)
Lehet hogy kisebbségi komplexusa van. Én is folyton csak azt látom bátyám milyen sikeres vállalkozó könnyen megcsinálta az msc-t is én meg 25 évesen itt szerencsétlenkedek egy alap fokkal. Ha lehetne lehet én is család alapítás téren próbálnám lekörözni, bár én nem vagyok ilyen "elborult" de eltudom képzelni hogy egyesekben ez egy erős versenyt indít el.
A másik meg hogy már 30 felé jár, hát lassan én is erőltetném a babaprojektet, nem akarok öreg anya lenni. Talán a beszélgetésetek jobban beindította az agyában hogy már kezd elkésni a családalapítással. Egy pasinak annyira nem számít hogy 30-40 év körül jön a gyerek de egy nőnek már nem mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!