Mi a véleményetek? Többi lent!
Ha a nagyszüleidnél vagy, akkor a nagyszüleiddel foglalkozz, ne a telefont nyomkodd! Lesz idő, amikor ők már nem lesznek és mindent megadnál azért, hogy újra velük lehess kicsit.
A másik... neked tényleg nincs semmi más feladatod 13 évesen, mint az, hogy a telefonodat nyomkodd? Nincs semmi más hobbid, amivel lefoglald magad? Esetleg valami házimunka?
13 évesen nem kéne megelégednek azzal, hogy valamikor beugrik egy-egy rossz jegy. Itt állsz a pályaválasztás előtt, hogy akarsz továbbtanulni, ha erős közepes az átlagod? Mindegy, szerintem ezt nem az én dolgom lenne, hogy elmagyarázzam neked.
Egy korábbi hozzászóló tanácsát fogadd meg! Ha már nyomkodod a telefonod, néha a helyesírás szótárat is nyomkodd, mert nem cukor, ahogy írsz!
Az a baj, hogy azt hiszed te sz*rtad a spanyol viaszt, holott a tesódnak teljes mértékben igaza van. Csodálom, hogy a szüleid nem mondanak neked semmit. Minden kamasz ilyen, felnőttként pedig bánni fogja, hogy nem koncentrált fiatalon értelmes dolgokra. Ami a kimenetelt illeti... nem tudom hol laksz, de ha
Ukrajnába, Szerbiába, Romániába akkor én se engednélek egyedül sehova. De még itt M.o.-n is csak addig míg sötét nem lesz.
13 évesen én vivtam, olvastam (állo nap sokszor), és csak azért kapcsoltam be a gépet, hogy könnyebb legyen a novelláimat megirigatni.
Nem a telefonon logtam és.ha elmentünk vhová, alap volt hogy leakadok arrol a szarrol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!