Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi a véleményetek? Többi lent!

Mi a véleményetek? Többi lent!

Figyelt kérdés
Van egy mostoha testvérem akire úgy tekintek mint rendes testvéremre. És kb. Másfél hete jár dolgozni, 19 éves. És nagyon idegesítő mikor engem küldozget anyaékhoz hogy kérdezzem meg ezt azt meg nézzem meg ezt azt.... amikor meg azt mondom neki hogy miert nem megy ő egyből azzal jön elő hogy egésznap csak telefonozok. De mit csinálhatnék 13 évesen azon kívül 13 évesen? Azt várja tanuljak mindig ötösre .. nem tanulok ötösre de nincsennek rosz jegyeim,hármast és négyeseket hordok haza és valamikor beugrik egy egy rosz jegy de szerintem az normális. Ha pedig valami nem tetszik neki pl. Hogy a nagyiméknál vissza írok a barátaimnak facen árt neki és azt mondja minek vagyok ott ha csak telefonozok oedig csak 5-10 percre vettem elő a telefonomat. Mondtam neki ha árt neki menjen ki vagy ne nézzen rám ő meg azt mondja ő se gépezik ott nagyiéknál ő azt nem teheti meg.. de attól hogy ő nem gépezhet én még telefonozhatok, mert a 2 teljesen más. Azért mert ő nem tehet meg valamit más se tegye? Nem tűnik ez egy picit se egoizmusnak? Rossz indulatú válaszokat hagyjátok meg magatoknak! Csak normális válaszokat várok!
2018. jan. 18. 21:03
 1/9 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy a szüleim még a barátaimmal se engednek ki, szóval csak ott a telefonomom tudom velük tartani a kapcsolatom sulin kívül.
2018. jan. 18. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
13 évesen miért nem engedek ki? Amugy myelvtankonyvet forgasd a telefon melett. Mostoha tesodat se engedik ki? Én amugy hulyét kapok ettol ha itt vagy ne telefonozztol,akkor irok vissza amikor akarok,foleg ha elzárnak a kulvilágtol ennyi csak jár neked is.
2018. jan. 18. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Ha a nagyszüleidnél vagy, akkor a nagyszüleiddel foglalkozz, ne a telefont nyomkodd! Lesz idő, amikor ők már nem lesznek és mindent megadnál azért, hogy újra velük lehess kicsit.

A másik... neked tényleg nincs semmi más feladatod 13 évesen, mint az, hogy a telefonodat nyomkodd? Nincs semmi más hobbid, amivel lefoglald magad? Esetleg valami házimunka?

13 évesen nem kéne megelégednek azzal, hogy valamikor beugrik egy-egy rossz jegy. Itt állsz a pályaválasztás előtt, hogy akarsz továbbtanulni, ha erős közepes az átlagod? Mindegy, szerintem ezt nem az én dolgom lenne, hogy elmagyarázzam neked.

Egy korábbi hozzászóló tanácsát fogadd meg! Ha már nyomkodod a telefonod, néha a helyesírás szótárat is nyomkodd, mert nem cukor, ahogy írsz!

2018. jan. 18. 21:21
 4/9 A kérdező kommentje:
A magyar nem az anya nyelvem :)
2018. jan. 18. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Ha ebben az országban élsz akkor bizony gyakorolgasd a magyar helyesírást, a telefon nyomkodása helyett. Mert nem nagyon fogsz boldogulni az életben. Vagy költözz oda amilyen nyelven tudsz.
2018. jan. 18. 21:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem magyarországon élek
2018. jan. 18. 22:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy azt hiszed te sz*rtad a spanyol viaszt, holott a tesódnak teljes mértékben igaza van. Csodálom, hogy a szüleid nem mondanak neked semmit. Minden kamasz ilyen, felnőttként pedig bánni fogja, hogy nem koncentrált fiatalon értelmes dolgokra. Ami a kimenetelt illeti... nem tudom hol laksz, de ha

Ukrajnába, Szerbiába, Romániába akkor én se engednélek egyedül sehova. De még itt M.o.-n is csak addig míg sötét nem lesz.

2018. jan. 18. 23:59
 8/9 anonim ***** válasza:

13 évesen én vivtam, olvastam (állo nap sokszor), és csak azért kapcsoltam be a gépet, hogy könnyebb legyen a novelláimat megirigatni.

Nem a telefonon logtam és.ha elmentünk vhová, alap volt hogy leakadok arrol a szarrol.

2018. jan. 19. 08:13
 9/9 anonim válasza:
A testvérednek teljesen igaza van, de 13 évesen persze ezt még te nem fogadod el. Engem is rettenetesen idegesít, hogy a korosztályod nagyja másból se áll, csak a telefon nyomkodásából. Majd aztán 10-15 év múlva mire emlékszel vissza ebből az időből? Hú de emlékezetes kamaszkorom volt, olyan jókat gubbaszotttam a telefon fölé görnyedve...
2018. jan. 22. 17:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!