Tesóm folyamatosan krákog, ha WC-re megy de olyan szinten, hogy az egész ház zeng tőle. Csak engem zavar rohadtul, és más szerint ez nem undorító?

Baromi egészségtelen szokás, majd krákoghat, ha megtelik az egész homlok- meg arcürege a szívkodástól és teljesen begyullad.
Hallgatni meg főleg rossz, az egyik legundorítóbb hang, amit ember kiadhat. A tesód nem normális, ha ezt szándékosan csinálja.
Én megpróbálnék még egyszer beszélni vele, kicsit határozottabban. Vagy befejezi, vagy következményei lesznek.

Volt pár párom, aki allergiás volt, na ilyen emberrel többet sose.
Szipog, fújja az orrát, krákog, tüsszög, stb.
Nekem az erőmből kivenne vagy 80%-ot egy ilyen, az biztos.
Aztán ismertem olyat is, aki csak azért csinálta, mert mint valami állat, amikor párzik, vagy a kakas a szemétdombon, hogy na, ő a leghangosabb a környéken.
Szerintem mond meg neki, hogy húzzon a bánatba, ha nem szokik le róla.

Én is ezt csinálom nő létemre, mert NEM tudom kifújni de amint veszem az orromon a levegőt, máris a torkomon van a slejm.
Szar dolog, és örülj neki, hogy neked nics ilyen problémád. Marha kellemetlen, főleg, mikor éjszaka ébredsz arra, hogy kb. fuldokolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!