Mit tennétek a helyemben? A tesóm hazudik anyukámnak én pedig tudomására jutottam, hogy nem éppen azokkal találkozik akiket otthon elmond.
Mindenképpen szólj otthon.
Én is láttam hasonló videót, ami persze megrendezett volt (a szülők meg mindenki tudott róla, a fiatal lányokon kívül), de eszméletlen, hogy sok lány mennyire naiv és könnyen megkapható. Itt is volt ilyen kérdés, hogy a kiscsaj széttette a lábát 14 évesen a 40-es hapsinak, mert a hapsi bebeszélte neki, hogy ő "érettebb a koránál", a kiscsaj meg már nedvesedett is tőle.
Neten nagyon sok az olyan idősebb pasas, akik már nagyszerűen tudják, mivel lehet levenni a kis naiv csitriket a lábukról. Nem azt mondom, hogy a netes társkeresés nem tud jó lenni, de körültekintőnek kell lenni, pláne 15 évesen. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb társkeresőn a korhatár 18 (vagy nagyon ritkán 16). Szóval a húgod még csak nem is "legálisan" van társkeresőn.
Szólj a szüleidnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!