Normális, ha egy 20 éves lány egy ágyban fekszik a bátyjával?
Figyelt kérdés
Szerintetek normális, ha egy felnőtt, egyetemista lány, akinek barátja van, egy közös takaró alatt idősebb bátyjával filmezik?2017. dec. 27. 10:21
21/29 anonim válasza:
Én a mai napig megteszem ezt a 32 éves öcsémmel. Nem értem mi a nem normális ebben.
22/29 anonim válasza:
Mi is szoktunk igy ocsémmel. Én 35 N ő 24F. Teljesen normális. Aki ebbe mást lát, ott van vmi probléma...
23/29 anonim válasza:
Ezzel nincs baj, míg valakinek a keze útra nem kel. De ha tényleg csak annyi, hogy közösen tv-znek abban semmi kivetnivaló nincs.
24/29 anonim válasza:
Persze. Nálunk is szoktak így tévézni a gyerekek (21F, 19L), majdhogynem napi rendszerességgel.
25/29 anonim válasza:
Én az unokatesómmal szoktam, leginkább horroroknál.:D bele sem gondoltam, hogy ez fura lehet valakinek ? kissé undorító aki ilyenre gondol, nem veled van a baj inkább?:D
27/29 anonim válasza:
Persze. Tévézhet, táncolhat, birkózhat, nevethet a családtagjaival. A nővérem 20 felett is aludt anyukámmal egy ágyban amikor nagy ritkán haza látogatott.
Családja és egyedjei válogatja. Van aki meg sem nagyon öleli a szüleit, és van aki teljesen az ellenkezője.
28/29 anonim válasza:
Azzal van a baj, aki ebbe bármit belelát :D Nekem férjem van és mégis a 16 éves öcsémmel is szoktam egy takaró alatt filmezni, vagy csak úgy fetrengeni és beszélgetni. Birkózni is szoktunk. Most akkro egy pedofil állat vagyok, igaz? :D 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!