Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális, ha egy 20 éves lány...

Normális, ha egy 20 éves lány egy ágyban fekszik a bátyjával?

Figyelt kérdés
Szerintetek normális, ha egy felnőtt, egyetemista lány, akinek barátja van, egy közös takaró alatt idősebb bátyjával filmezik?
2017. dec. 27. 10:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem belefér így filmet nézni, de ha zavar, akkor keress elő egy másik takarót.
2017. dec. 27. 10:56
 12/29 anonim ***** válasza:
88%
most ebben mi a rossz, két fiú haver is filmezhet így
2017. dec. 27. 10:59
 13/29 anonim ***** válasza:
92%
Igen, normális. Nem összebújnak, meg nem egymásra másznak.
2017. dec. 27. 11:04
 14/29 anonim ***** válasza:
92%
Filmeznek és nem szexelnek, de még csak nem is együtt alszanak bakker. Miért ne lenne normális?
2017. dec. 27. 11:19
 15/29 anonim válasza:
83%
Teljesen normális én van hogy ha nézem a filmet rá teszem a fejem a vállára . Orulj hogy ilyen jó a viszony.
2017. dec. 27. 11:21
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
anyameknak van egy francia agyuk es neha delutanonkent neztunk ugy filmek hogy mindenki abban az agyban fekudt persze ruhaban es be is takaroztunk valami pokroccal. Kicsit vicces volt elegge nyomorogtunk rajta negyen de kommentaltuk a filmet meg jokat rohogcseltunk tok jo volt aki ebben szexualisat lat az nem norma.
2017. dec. 27. 11:33
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap este itt filmeztek a két idősebb bátyámmal. Itt területünk el az ágyon betakarozva, úgy mint kiskorunkban. Ők ugyanis a testvéreim, nem pedig két vadidegen akiktől tartanom kellene.
2017. dec. 27. 12:05
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem hogy mi a rossz ebben. Én a keresztapámmal moziztam már úgy hogy végig a vállára hajtottam a fejem, sőt most karácsonykor is úgy ültünk egymás mellett hogy sokszor át öleltük egymást.

Ez szeretet nem vonzódás

2017. dec. 27. 12:11
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Én kétszer olvastam el a kérdést hogy megértsem mi a probléma..

És tényleg nem értem miért "bűn" vagy kínos ha valaki a saját testvérével fekszik egyágyban? Ők ebben a szituban nem nő és férfi,- hanem csak egy testvérpár

2017. dec. 27. 12:24
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
A szeretet nem egyenlő a szerelemmel. Mégis mi lenne ezzel a baj, hogy pizsiben néznek egy filmet? Gyerekként mindenki bújt a tesójához, és se akkor, se most nem szexuális eredetű az egész. Inkább az a nem normális aki ebbe belelát ilyeneket. Nyilván vannak akiknek ez fura, mert vagy egykék, vagy nincs jó kapcsolatuk a testvérükkel, de ez még simán a normális kategória.
2017. dec. 27. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!