Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Kinek a szalagavatójára...

Kinek a szalagavatójára mennél: a barátnőd vagy a húgod szalagavatójára?

Figyelt kérdés
(A kapcsolat másfél éve tart)

2017. nov. 29. 19:50
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
29%

Totál OFF: #29, de, én is szoktam "abortuszos" kérdésekhez is írni, ahogy más 67%-on álló is. Tedd meg, hogy innen:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

a #89-et - amit pl. én írtam - felolvasod magadnak hangosan...

ON: továbbra is a barátnőmére mennék...

2017. nov. 30. 08:09
 32/49 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező (#30) pontosan 50%:) Azért remélhetőleg a szüleid se szólnak bele a bátyád döntésébe. Mennyi idős a srác?
2017. nov. 30. 08:18
 33/49 anonim ***** válasza:
97%
Legyél nagy vonalú és mond neki menjen a barátnö szalagavatójára. Neked akkor is ott lesz a családod többi tagja. Ne fújd fel ennyire a kérdést. Nehogy balhé legyen a szüleiddel is miatta.
2017. nov. 30. 08:41
 34/49 anonim ***** válasza:
96%
Én ilyen esetben megmondtam a tesomnak, hogy menjen a barátjáéra, anyáék meg a bátyám ott voltak és az a fö, de a növéremnek nagyon fo ntos volt a - mostmár- férje :)
2017. nov. 30. 08:55
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó a kapcsolatunk, én a húgoméra mennék magamtól. Fordított esetben viszont nem akadnék ki, ha a tesóm a párjáéra menne inkább. Megértem mindkét verziót. Mondjuk az én tesómmal olyan szar a kapcsolatom, hogyha akkor lett volna párom, és az ő szalagavatója esett volna arra a napra, akkor tuti az övére mentem volna el, még akkor is, ha a család balhézott volna miatta, hogy "na de hát a család".
2017. nov. 30. 10:26
 36/49 anonim ***** válasza:
35%
Ha az én döntésem lenne, akkor természetesen a húgoméra mennék. Persze lehet nagyvonalú a húgi és mondhatja, hogy menjen a barátnője szalagavatójára. Az viszont miért nem jut eszébe senkinek, hogy a barátnő is lehetne nagyvonalú és mondhatná maga is azt, hogy a család az első, menj a tesódéra, így nyugodt lelkiismerettel mehetne az édes testvére ünnepségére. Ha a barátnőnek is fontos a párja, akkor nem állítja választás elé, hanem szintén nagyvonalú és megérti,ha távol marad a kedvese. Arról nem is beszélve, hogy pasiként igencsak jól esne a barátnőmtől ez a gesztus és megerősítene abban, hogy jó embert választottam. A legszebb az lenne, ha mindkét hölgy nagyvonalú lenne, így a testvér szabadon, lekiismeret-furdalás nélkül dönthetne és mehetne oda, ahova ténylegesen a szíve húzza. Lehet, hogy ez a barátnő lesz a felesége is, ettől függetlenül ha az én döntésem lenne, a húgommal ünnepelnék, pláne ha jó a viszony. Valóban az élete része marad mindig, pont ezért a mérföldköveknél ha lehetőségem lenne rá, szeretnék ott lenni. A barátnővel is meglesznek azok a mérföldkövek, ha eljutnak odáig, az esküvő, az évfordulók, a gyerekekkel kapcsolatos ünnepek. Már ha együtt maradnak ugye. Szép a szerelem, de ebben a korban prioritásilag nálam a család még előrébb való volt, később cserélődnek fel a szerepek, mikor már az ember sajátot alapít. No de persze nem vagyunk egyformák.
2017. nov. 30. 10:44
 37/49 anonim ***** válasza:
68%
Előző, tény, férfiként nekem is jól esne, ha mindkét számomra fontos lány rám bízná a döntést. De én mindenképp a pároméra mennék, mert egy párkapcsolat számomra azt jelenti, hogy onnantól - szabad akaratunkból és döntésünkből - mi vagyunk egymásnak az első és legfontosabbak, pro és kontra.
2017. nov. 30. 11:07
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Kompromisszum is lehetséges: A tiedére, ott szalagtűzés, műsor, tánc, majd ott lenni egy órát, és utána lehet menni a másikra, ahol már csak a buli részére érne oda. Ha van kocsi, jogsi és nem ivott alkoholt. Vagy van vonat/busz. Este fél 11 környékén jellemzően mennek buszok/vonatok a közeli városokba.
2017. nov. 30. 20:33
 39/49 anonim ***** válasza:
Ha fiú lennék akkor a barátnőm szalagavatójára mennék,lányként nyilván a hugoméra.
2017. dec. 2. 08:42
 40/49 anonim ***** válasza:
52%
Dobj fel pénzt vagy ne menj egyikre se :D
2017. dec. 2. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!